Τσακαλώτος: Θα αρνούμασταν αν πρότειναν Τσίπρα για Πρόεδρο
«Ακόμη και τον Τσίπρα να πρότειναν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν θα το δεχόμασταν» δηλώνει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος του ΣΥΡΙΖΑ. «H πρόταση για το πρόσωπο του Προέδρου θα πρέπει να αποτυπώνει τους νέους συσχετισμούς δύναμης, που θα καταγραφούν μετά από μια εκλογική μάχη» εξηγεί.«Ακόμη και τον Τσίπρα να πρότειναν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν θα το δεχόμασταν» δηλώνει στην εφημερίδα RealNews ο Ευκλείδης Τσακαλώτος του ΣΥΡΙΖΑ.
«H πρόταση για το πρόσωπο του Προέδρου θα πρέπει να αποτυπώνει τους νέους συσχετισμούς δύναμης, που θα καταγραφούν μετά από μια εκλογική μάχη» εξηγεί.
Ακόμα, ο υπεύθυνος Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ παίρνει αποστάσεις από δηλώσεις στελεχών του κόμματος, όπως οι κκ. Σταθάκης και Μηλιός, σχετικά με το πρωτογενές πλεόνασμα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Θεσσαλονίκη: Αγρότες έντυσαν με… λαμπιόνα τα τρακτέρ τους – Χριστούγεννα στα μπλόκα
- Η απονομή του τροπαίου του League Cup στον Ολυμπιακό (pics+vid)
- Η τεχνητή νοημοσύνη επανασχεδιάζει την παιδική ηλικία – Προνομιούχες γενιές ή κενό βασίλειο;
- Τα βήματα για έκδοση διαβατηρίου – Πόσο κοστίζει
- Έκλεβαν πέντε σπίτια κάθε βράδυ και έκαναν τηλεφωνικές απάτες – Συνελήφθησαν 12 μέλη της σπείρας
- LIVE: Παναθηναϊκός – Βαλένθια

