Ανακοίνωση της Samsung σχετικά με την επίσκεψη του προέδρου της στην Αθήνα
Σε συνέχεια σχετικών δημοσιευμάτων, η Samsung Electronics Hellas ενημερώνει ότι ο President & CEO της Samsung Electronics Co. Ltd, κ. Βοο-Keun Yoon, δεν βρίσκεται στην Αθήνα σήμερα, ενώ δεν έχει καμία προγραμματισμένη επίσκεψη στη χώρα μας για το προσεχές διάστημα.
Σε συνέχεια σχετικών δημοσιευμάτων, η Samsung Electronics Hellas ενημερώνει ότι ο President & CEO της Samsung Electronics Co. Ltd, κ. Βοο-Keun Yoon, δεν βρίσκεται στην Αθήνα την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014.
Ο κος Boon-Keun Yoon δεν έχει καμία προγραμματισμένη επίσκεψη στη χώρα μας για το προσεχές διάστημα, αναφέρει χαρακτηριστικά η Samsung Electronics Hellas αναφερόμενη στα δημοσιεύματα που τον φέρουν να έχει αναβάλλει επίσκεψή του.
In.gr Τεχνολογία
- Φλόριντα: Διώκεται νεαρός για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στην έδρα της CENTCOM
- Μέση Ανατολή: Εκκληση για αποκλιμάκωση απευθύνει ο Κόστα στον Χέρτσογκ
- Αργεντινή: Η κυβέρνηση Μιλέι χαρακτηρίζει τρομοκρατική οργάνωση καρτέλ ναρκωτικών στο Μεξικό
- Ιράν: Είναι «προς το συμφέρον» της G7 να ανοίξουν τα Στενά του Ορμούζ, λέει ο Ρούμπιο
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Απευθείας αναθέσεις ύψους 2,2 δισ. ευρώ
- Eurogroup: Στο επίκεντρο οι αγορές ενέργειας και τα μέτρα πολιτικής – Ζητούμενο ο προσεκτικός σχεδιασμός

