Γυαλιά καρφιά τα έκανε η Τριερβελέρ στο γραφείο του Ολάντ
Έντονες φήμες ότι η Βαλερί Τριερβελέρ τα έκανε γυαλιά καρφιά στο προεδρικό γραφείο του Φρανσουά Ολάντ κάνουν τις τελευταίες ώρες τον γύρο του Διαδικτύου. Γαλλικά μέσα ενημέρωσης υποστηρίζουν ότι η Τριερβελέρ δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα νεύρα της όταν έμαθε για τον παράλληλο δεσμό του προέδρου και άρχισε να σπάει αντίκες, συλλεκτικά βάζα και διάφορα άλλα αντικείμενα τέχνης, προκαλώντας ζημιές τριών εκατομμυρίων ευρώ.
Έντονες φήμες ότι η Βαλερί Τριερβελέρ τα έκανε γυαλιά καρφιά στο προεδρικό γραφείο του Φρανσουά Ολάντ κάνουν τις τελευταίες ώρες τον γύρο του Διαδικτύου.
Γαλλικά μέσα ενημέρωσης υποστηρίζουν ότι η Τριερβελέρ δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα νεύρα της όταν έμαθε για τον παράλληλο δεσμό του προέδρου και άρχισε να σπάει αντίκες, συλλεκτικά βάζα και διάφορα άλλα αντικείμενα τέχνης.
Σύμφωνα με τις εφημερίδες «Le Figaro» και «Le Parisien», οι ζημιές που προκάλεσε αγγίζουν τα 3 εκατομμύρια ευρώ.
Ωστόσο, η αρμόδια επιτροπή του Μεγάρου των Ηλυσίων έσπευσε να διαψεύσει τις φήμες αυτές.
Την ίδια ώρα, τρελές πωλήσεις κάνει το κράνος (μάρκας Dexter) με το οποίο προσπαθούσε να καμουφλαριστεί ο γάλλος πρόεδρος, μπαινοβγαίνοντας στο σπίτι της ερωμένης του, Ζιλί Γκαγιέ.
Σύμφωνα με το περιοδικό «Le Point», στην ιστοσελίδα της εταιρείας Dexter ανακοινώθηκε ότι μετά την αποκάλυψη του ερωτικού σκανδάλου, οι παραγγελίες για το συγκεκριμένο κράνος ήταν πάρα πολλές, με αποτέλεσμα να έχει ήδη εξαντληθεί το απόθεμα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ουκρανία: Γιατί ο Μακρόν θέλει να δει τον Πούτιν – Σε ποιους στέλνει μήνυμα
- Περού: Τουλάχιστον 25 τραυματίες και ζημιές από σεισμό 6 Ρίχτερ
- Η Κίνα ανακοινώνει «μεγάλα» στρατιωτικά γυμνάσια γύρω από την Ταϊβάν
- Μεγάλη Βρετανία: Ο Κιρ Στάρμερ καλεί τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς να «πληρώσει άμεσα» ή να πάει στο δικαστήριο
- Μεξικό: Δεκατρείς νεκροί και 98 τραυματίες από τον εκτροχιασμό τρένου
- Σομαλιλάνδη: Οποιαδήποτε παρουσία του Ισραήλ θα θεωρηθεί στόχος, προειδοποιούν οι Χούθι