Νέο ένταλμα σύλληψης σε βάρος του Άγγελου Φιλιππίδη
Νέο ένταλμα σύλληψης για μια ακόμη υπόθεση επισφαλούς δανείου εκδόθηκε σε βάρος του πρώην επικεφαλής του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Άγγελου Φιλιππίδη. Η υπόθεση αφορά δανειοδότηση συνολικού ύψους περίπου 104 εκατ. ευρώ προς επιχειρηματία.
Νέο ένταλμα σύλληψης για μια ακόμη υπόθεση επισφαλούς δανείου εκδόθηκε σε βάρος του πρώην επικεφαλής του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Άγγελου Φιλιππίδη. Η υπόθεση αφορά δανειοδότηση συνολικού ύψους περίπου 104 εκατ. ευρώ προς επιχειρηματία.
Για την υπόθεση ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα ίδια αδικήματα, όπως και στις προηγούμενες, δηλαδή για απιστία, άμεσε συνέργεια σε αυτήν και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, ενώ φέρονται κατηγορούμενοι συνολικά 14 πρόσωπα.
Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, τέθηκε στο αρχείο η υπόθεση της δανειοδότησης κύπριου επιχειρηματία, καθώς από την εισαγγελική έρευνα προέκυψε ότι τα δάνεια του εν λόγω εφοπλιστή εξυπηρετούνται κανονικά.
Ο Άγγελος Φιλιππίδης κρατείται ακόμη στις τουρκικές φυλακές Μάλτεπε, ενώ η έκδοσή του στην Ελλάδα φαίνεται να έχει μπλοκάρει εξαιτίας αιτημάτων από πλευράς Τουρκίας να γίνει ανταλλαγή του πρώην ρποέδρου του ΤΤ με Τούρκους που κρατούνται στην Ελλάδα.
Στη λίστα των Τούρκων φέρονται να είναι δύο πράκτορες της ΜΙΤ και ένας Κούρδος κατηγορούμενος για υποθέσεις τρομοκρατίας. Επίσης, τις τελευταίες ημέρες συνελήφθησαν δύο τούρκοι κουρδικής καταγωγής στη Θεσσαλονίκη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κείτ Γουίνσλετ: Περπατώντας στο κόκκινο χαλί αγκαλιά με τον γιο της στην πρεμιέρα της ταινίας τους
- Mπαρτσελόνα: Το νέο λούτρινο της μασκότ CAT «εξαφανίστηκε» σε χρόνο-ρεκόρ
- Hellenic Train: Διακόπηκαν τα δρομολόγια στο τμήμα Λάρισα – Λειανοκλάδι λόγω της υπερχείλισης του Ενιπέα
- Πασκουάλ για την Μπαρτσελόνα και το NBA Europe: «Είμαστε στην Euroleague»
- Μαλακάσα: Οδηγός χάνει τον έλεγχο και πέφτει πάνω στις προστατευτικές μπάρες και σε λεωφορείο
- Δολοφονία Καρυώτη: «Μου δώσανε φράγκα για να ομολογήσω» – Το ηχητικό που ανατρέπει την ομολογία στην υπόθεση
