Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ακυρώνει τη νέα του ταινία ο Ταραντίνο γιατί διέρρευσε το σενάριο

Ακυρώνει τη νέα του ταινία ο Ταραντίνο γιατί διέρρευσε το σενάριο

Δεν θα προχωρήσει τελικά ο Κουέντιν Ταραντίνο στα γυρίσματα της ταινίας The Hateful Eight, καθώς το σενάριό της διέρρευσε στο Χόλιγουντ. «Δεν πρόκειται να κάνω την ταινία» δήλωσε ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης, αφήνοντας αιχμές προς τα λιγοστά πρόσωπα στα οποία είχε εμπιστευθεί το προσχέδιο του σεναρίου.

Δεν θα προχωρήσει τελικά ο Κουέντιν Ταραντίνο στα γυρίσματα της ταινίας «The Hateful Eight», καθώς το σενάριό της διέρρευσε στο Χόλιγουντ. «Δεν πρόκειται να κάνω την ταινία» δήλωσε ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης, αφήνοντας αιχμές προς τα λιγοστά πρόσωπα στα οποία είχε εμπιστευθεί το προσχέδιο του σεναρίου.

Σύμφωνα με το BBC, ο Ταραντίνο διαπίστωσε ότι το σενάριο είχε διαρρεύσει όταν το γραφείο του άρχισε να δέχεται τηλεφωνήματα από ατζέντηδες που διεκδικούσαν έναν ρόλο για τους ηθοποιούς που εκπροσωπούν.

Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα Deadline, ο Ταραντίνο είπε ότι είχε εμπιστευτεί το σενάριο μόνο σε έξι ανθρώπους. «Τελείωσα το σενάριο, ένα προσχέδιο, και δεν είχα σκοπό να αρχίσω τα γυρίσματα πριν τον επόμενο χρόνο» είπε, προσθέτοντας ότι τρεις από τους έξι που πήραν στα χέρια τους το σενάριο είναι ηθοποιοί.

Ένας από αυτούς είναι ο Τιμ Ροθ, που συμμετείχε τόσο στο «Pulp Fiction» όσο και στο «Reservoir Dogs», για τον οποίο όμως ο Ταραντίνο βάζει το χέρι του στη φωτιά ότι σίγουρα δεν ευθύνεται για τη διαρροή.

«Αυτός που σίγουρα δεν το έκανε είναι ο Τιμ Ροθ. Κάποιος από τους άλλους το έδωσε στον ατζέντη του να το διαβάσει και τώρα ο ατζέντης το ‘μοίρασε’ σε όλο το Χόλιγουντ» δήλωσε ο σκηνοθέτης.

«Τώρα, δεν πρόκειται να κάνω την ταινία. Θα εκδώσω το σενάριο κι αυτό είναι όλο» πρόσθεσε.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024