Ανετά στην κορυφή ο Εθνικός Αλεξ., έπιασε στη 2η θέση η Κηφισιά, Ολυμπιακό και Φοίνικα
Ο ΑΟ Κηφισιάς επικράτησε εύκολα στο «Ζηρίνειο» 3-0 σετ της Νίκης Αιγινίου, σε αναμέτρηση για τη 13η αγωνιστική της Α1 βόλεϊ των ανδρών, και έπιασε στη δεύτερη θέση της κατάταξης τον Ολυμπιακό και το Φοίνικα Σύρου. Νίκη και για την ΑΕΚ με 3-1 επί του ΠΑΟΚ και εκτός έδρας επικράτηση του πρωτοπόρου Εθνικού επί της Παναχαϊκής με 3-1.
Ο ΑΟ Κηφισιάς επικράτησε εύκολα στο «Ζηρίνειο» 3-0 σετ της Νίκης Αιγινίου, σε αναμέτρηση για τη 13η αγωνιστική της Α1 βόλεϊ των ανδρών, και έπιασε στη δεύτερη θέση της κατάταξης τον Ολυμπιακό και το Φοίνικα Σύρου.
Η ΑΕΚ επικράτησε στο κλειστό της Γλυφάδας 3-1 του ΠΑΟΚ, σε αναμέτρηση για την 13η αγωνιστική της Α1 βόλεϊ των ανδρών, και διατηρεί την επαφή της με την πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα. Με εξαίρεση το τρίτο σετ, το οποίο και έχασε, η Ενωση ήταν σαφώς ανώτερη των φιλοξενούμενων και πήρε δίκαια το «τρίποντο». Στον πάγκο της ΑΕΚ κάθησε -ως υπηρεσιακός προπονητής- ο Ακης Φλαούνας.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.