Την λύση της συνεργασίας της με έξι ποδοσφαιριστές και την παραχώρηση άλλων δύο με την μορφή δανεισμού, ανακοίνωσε την Παρασκευή η ΠΑΕ Πλατανιάς. Πιο συγκεκριμένα, παρελθόν από την ομάδα της Κρήτης αποτελούν οι Ιντζίδης, Ζάλουντοκ, Ραφαέλ, Μοράλ, Πόποβιτς και Στόλερ, ενώ μέχρι το τέλος της περιόδου, ο Γιακουμάκης παραχωρήθηκε στην Επισκοπή και ο Μπεριάν στην Κέρκυρα.
Την λύση της συνεργασίας της με έξι ποδοσφαιριστές και την παραχώρηση άλλων δύο με την μορφή δανεισμού, ανακοίνωσε την Παρασκευή η ΠΑΕ Πλατανιάς.
Πιο συγκεκριμένα, παρελθόν από την ομάδα της Κρήτης αποτελούν οι Ιντζίδης, Ζάλουντοκ, Ραφαέλ, Μοράλ, Πόποβιτς και Στόλερ, ενώ μέχρι το τέλος της περιόδου, ο Γιακουμάκης παραχωρήθηκε στην Επισκοπή και ο Μπεριάν στην Κέρκυρα.
Η σχετική ανακοίνωση, έχει ως εξής:
«Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της, κοινή συναινέσει, με τους ποδοσφαιριστές Βιτάλι Ζάλουντοκ, Χρήστο Ιντζίδη, Τόνι Μοράλ, Δημήτρη Πόποβιτς, Εμίντιο Ραφαέλ και Φαμπιάν Στόλερ, τους οποίους ευχαριστεί για την προσφορά τους στην ομάδα και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους.
Επίσης, η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει ότι ο ποδοσφαιριστής Γιώργος Γιακουμάκης παραχωρήθηκε δανεικός, για έξι μήνες, στην ομάδα της Επισκοπής Ρεθύμνου καθώς και ότι ο ποδοσφαιριστής Χερόν Μπεριάν παραχωρήθηκε δανεικός, για έξι μήνες, στην ομάδα της Κέρκυρας».
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στην Έλτσε, τη νίκησε εύκολα 4-1 και μείωσε στον ένα βαθμό τη διαφορά της από τη Μπαρτσελόνα που την Κυριακή υποδέχεται τη Σεβίλλη. Γκολ από τα 70 μέτρα πέτυχε ο Αρντά Γκιουλέρ!
Στο 35ο λεπτό ο Μαυροπάνος νίκησε τους πάντες στον αέρα μετά από κόρνερ και ισοφάρισε με δυνατή κεφαλιά για το τελικό 1-1 της Γουέστ Χαμ με τη Σίτι, δίνοντας... αέρα τίτλου στην Άρσεναλ!
Το γκολ του 29χρονου Ιβοριανού επιθετικού, Ζερεμί Μπογκά, στο 38' χάρισε την πολύτιμη νίκη στη «Βέκια Σινιόρα», που πλέον, πέρασε στην 4η θέση (Champions League) και περιμένει το ντέρμπι, Κόμο-Ρόμα.