Πεζοπορία υπό το φως του φεγγαριού στο ελατόδασος της Πάρνηθας
To Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014, είναι μια καλή ευκαιρία να χαλαρώσετε και να αναζωογονηθείτε κάνοντας μια απογευματοβραδινή βόλτα στον Εθνικό Δρυμό της Πάρνηθας. Με οδηγό το φεγγάρι και σύμμαχο το φακό, η ομάδα των συμμετεχόντων στην απογευματοβραδινή πεζοπορία στην Πάρνηθα, θα ξεκινήσει λίγο πριν πέσει το φως του ήλιου από το καταφύγιο Φλαμπούρι για να […]

Με οδηγό το φεγγάρι και σύμμαχο το φακό, η ομάδα των συμμετεχόντων στην απογευματοβραδινή πεζοπορία στην Πάρνηθα, θα ξεκινήσει λίγο πριν πέσει το φως του ήλιου από το καταφύγιο Φλαμπούρι για να γνωρίσετε το νυχτερινό τοπίο του δάσους.
Στην πεζοπορία του Σαββάτου μπορούν να λάβουν μέρος όλοι ακόμα και αν είστε αρχάριοι, καθώς και τα παιδιά από 8 ετών και άνω.
Η διαδρομή θα είναι κυκλική με σημείο εκκίνησης και τερματισμού το Φλαμπούρι, ενώ θα είναι ήπια με μικρές υψομετρικές διαφορές κατάλληλη και για άτομα με κανονική φυσική κατάσταση.
Η βόλτα θα έχει διάρκεια 2 ώρες και απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή σας είναι να φοράτε άνετα παπούτσια κατάλληλα για περπάτημα στο βουνό, να έχετε ένα σακίδιο πλάτης, αντιανεμικό, φαρμακείο και φυσικά, φακό. Επιπλέον, αξίζει να γνωρίζετε πως η θερμοκρασία στο βουνό είναι 5-7 βαθμούς πιο χαμηλή από την πόλη. Ωστόσο, η εμπειρία αυτή θα είναι μοναδική, αφού θα έχετε τη δυνατότητα να αφουγκραστείτε τους νυχτερινούς ήχους του δάσους.
Η ώρα συγκέντρωσης στο καταφύγιο έχει οριστεί για τις 16:30, ενώ η ώρα αναχώρησης για τις 5 το απόγευμα.
Για όσους επιθυμούν να ανέβουν νωρίτερα, το Φλαμπούρι θα είναι ανοιχτό από τις 08.30 με ροφήματα, σπιτικές πίτες και πρωινό. Επίσης για το μεσημέρι και το βράδυ μετά την βόλτα, θα υπάρχουν σπιτικά φαγητά, ψητά, κρασί και γλυκά και όποιος θέλει μπορεί να διανυκτερεύσει, Παρασκευή και Σάββατο βράδυ. Για την διαμονή απαιτείται κράτηση.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 2464666 και 6972 256215
E-mail: info@flabouri.gr
- Μια νύχτα μόνο: Αποκαλύψεις που φέρνουν τα πάνω κάτω
- Η κόρη της Αντζελίνα Τζολί, Ζαχάρα, λέει πως «είναι τιμή της να την αποκαλεί μητέρα της»
- Κρίση χωρίς προηγούμενο στη Φενέρμπαχτσε
- Δίκη Τεμπών: Μήνυση κατά Κυρανάκη και νομική κίνηση κατά Καραμανλή προανήγγειλε κατηγορούμενος
- Ποιες θεωρούνται οι πρώτες «κλεισμένες» μεταγραφές της Euroleague: Ο ΜακΙντάιρ, ο Πίτερς και οι τρεις κινήσεις της Μπαρτσελόνα
- Κρήτη: Ένα 5χρονο παιδί πάτησε αναμμένα κάρβουνα σε παραλία – Στο εξωτερικό με ειδική πτήση
- Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ και Ντέμπι Ρόου – Οι δύο σύζυγοι του Μάικλ Τζάκσον
- Ο 89χρονος αφού πυροβόλησε και τραυμάτισε υπάλληλο στον ΕΦΚΑ πήγε στο Ειρηνοδικείο στη Λουκάρεως και πυροβόλησε άλλα 4 άτομα – Άφησε σημειώματα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/t_h_e_h_i_d_d_e_n_-peWhm5_xJjI-unsplash-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442