Εγκαταλείπει το γράψιμο ο Γκίντερ Γκρας
Την πρόθεσή του να εγκαταλείψει το γράψιμο ανακοίνωσε με συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα «Passauer Neue Presse» ο Γκίντερ Γκρας. Ο βραβευμένος με Νόμπελ Λογοτεχνίας το 1999 συγγραφέας, εμβληματική φιγούρα των γερμανικών γραμμάτων, εξήγησε πως το προχωρημένο της ηλικίας του δεν του επιτρέπει να συνεχίσει.
Ο βραβευμένος με Νόμπελ Λογοτεχνίας το 1999 συγγραφέας, εμβληματική φιγούρα των γερμανικών γραμμάτων, εξήγησε πως το προχωρημένο της ηλικίας του δεν του επιτρέπει να συνεχίσει.
«Είμαι πολύ μεγάλος, έχω πατήσει τα 86. Δεν πιστεύω ότι θα καταφέρω να γράψω άλλο μυθιστόρημα» είπε.
«Η κατάσταση της υγείας μου δεν μου επιτρέπει να κάνω σχέδια για τα επόμενα πέντε ή έξι χρόνια. Κάτι που όμως αποτελεί προϋπόθεση για τη δουλειά έρευνας που προηγείται ενός μυθιστορήματος» επισήμανε, σημειώνοντας πως αυτή την περίοδο ασχολείται ξανά με μια παιδική του αγάπη, τη ζωγραφική και συγκεκριμένα με το σχέδιο και την ακουαρέλα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Χιλιάδες υποστηρικτές του Οζγκούρ Οζέλ στην Τουρκία, την ώρα που ο «προδότης Κεμάλ» ετοιμάζεται
- Bloomberg: Στο «κρυφό» χτύπημα του Ιράν στο Κουβέιτ τραυματίστηκαν 5 Αμερικανοί στρατιώτες
- Χάος στο Παρίσι, επεισόδια οπαδών της Παρί Σεν Ζερμαίν με αστυνομικούς [video]
- Με το λογότυπο της Παγκόσμιας Ημέρας για τη Σκλήρυνση Κατά Πλάκας φωταγωγήθηκε η Βουλή
- Ο πόλεμος στο Ιράν κοστίζει στους Αμερικανούς καταναλωτές σχεδόν 60 δισεκατομμύρια δολάρια
- Γιορτή σήμερα 31 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο






