Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κίνδυνος άμεσης αφαίρεσης βαθμών από την ΠΑΕ Άρης

Κίνδυνος άμεσης αφαίρεσης βαθμών από την ΠΑΕ Άρης

Τεράστιο κίνδυνο αφαίρεσης βαθμών από το τρέχων πρωτάθλημα αντιμετωπίζει από το σήμερα η ΠΑΕ Άρης, καθώς την Τρίτη το Διαιτητικό Δικαστήριο εκδίκασε έξι υποθέσεις σε βάρος των «κίτρινων» και πλέον εάν δεν τηρηθούν οι οικονομικοί διακανονισμοί (εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ), η ομάδα της Θεσσαλονίκης κινδυνεύει με άμεση αφαίρεση βαθμών. Μάλιστα, οι έξι υποθέσεις αναμένεται να έχουν απόφαση μέσα σε περίπου ένα μήνα από τώρα. Εξώδικο της ΠΑΕ στην ΕΠΟ.

Τεράστιο κίνδυνο αφαίρεσης βαθμών από το τρέχων πρωτάθλημα αντιμετωπίζει από το σήμερα η ΠΑΕ Άρης, καθώς την Τρίτη το Διαιτητικό Δικαστήριο εκδίκασε έξι υποθέσεις σε βάρος των «κίτρινων» και πλέον εάν δεν τηρηθούν οι οικονομικοί διακανονισμοί (εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ), η ομάδα της Θεσσαλονίκης κινδυνεύει με άμεση αφαίρεση βαθμών. Μάλιστα, οι έξι υποθέσεις αναμένεται να έχουν απόφαση μέσα σε περίπου ένα μήνα από τώρα.

Πιο συγκεκριμένα, εκδικάστηκαν οι υποθέσεις των Τόχα, Σανκαρέ, Κοτταρίδη, Νάτσο Γκαρσία, Χουάνμα, αλλά και Αραβίδη. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, η προσπάθεια του συλλόγου για παραμονή στη Σούπερ Λιγκ δεν έχει πλέον μόνο αγωνιστικό σκέλος, αλλά και εξωαγωνιστικό, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι εκκρεμούν και οι εκδικάσεις των υποθέσεων των Φατί, Καστίγιο και Ντίκο, οι οποίες ορίστηκαν για τις 28 Ιανουαρίου.

Από την ΠΑΕ Άρης, θεωρούν ότι το δικαστήριο κακώς εκδίκασε τις 6 υποθέσεις, μη δεχόμενο την προσωρινή διαταγή για αναβολή.

Ο Άρης εκπροσωπήθηκε από τον Κώστα Παπαδόπουλο και κατά τη διαδικασία διαπιστώθηκε θεαματική αλλαγή πλεύσης από την ΕΠΟ, συγκριτικά με την τακτική που είχε εφαρμοστεί μέχρι σήμερα, μια και οι υποθέσεις έπαιρναν αναβολή από τη στιγμή που υπήρχε η «ασπίδα» της προσωρινής διαταγής! Ωστόσο, αυτή τη φορά, το δικαστήριο αποφάσισε να δικάσει και μετά από αυτή την εξέλιξη η «θηλιά» σφίγγει όλο και περισσότερο για τον Άρη.

Εξώδικο της ΠΑΕ στην ΕΠΟ

Στο μεταξύ, εξώδικο προς την ΕΠΟ αποφάσισε να στείλει η διοίκηση της ΠΑΕ Αρης, επειδή οι αρμόδιες επιτροπές της Ομοσπονδίας δεν εκδίδουν δελτία για τους νεοποκτηθέντες ποδοσφαιριστές της ομάδας, ενώ παράλληλα το Διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ εκδίκασε τις προσφυγές των έξι πρώην ποδοσφαιριστών, που αιτούνται κυρώσεις για την ομάδα αφού θεωρεί ότι δεν τηρήθηκαν οι προθεσμίες καταβολής των συμφωνηθέντων δόσεων εξόφλησης τους.

Το απόγευμα της Τρίτης, η διοίκηση και ο νομικός της Κώστας Παπαδόπουλος αποφάσισαν να σταλεί την Τετάρτη εξώδικος στην ομοσπονδία, όπου θα καταγγέλλεται ανάμεσα σε άλλα ότι:

«Η ΕΠΟ παρανομεί, παραβιάζοντας τους νόμους από τη στιγμή που αγνοεί μια δικαστική απόφαση, όπως αυτή που πέτυχε την Δευτέρα ο Άρης, απόφαση που δεσμεύει και τα διαιτητικά όργανα των αθλητικών ομοσπονδιών», ενώ θα ζητείται και η συμμόρφωση της Ομοσπονδίας βάσει των νόμων και των δικαστικών αποφάσεων.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024