Μειώθηκε σε έξι μήνες η ποινή του Μάουρι για τα «στημένα»
Σε έξι μήνες μειώθηκε η ποινή αποκλεισμού του αρχηγού της Λάτσιο, Στέφανο Μάουρι, στον οποίο είχε επιβληθεί τιμωρία εννέα μηνών για συμμετοχή στο σκάνδαλο των «στημένων» αγώνων στην Ιταλία. Αυτό σημαίνει ότι θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες από τον επόμενο μήνα, μετά την απόφαση του Εθνικού Διαιτητικού Αθλητικού Δικαστηρίου, στο οποίο είχε προσφύγει. Πλέον, η μείωση της ποινής τού δίνει το δικαίωμα να παίξει και πάλι από τις 2 Φεβρουαρίου, όταν η Λάτσιο αντιμετωπίζει την Κιέβο.
Σε έξι μήνες μειώθηκε η ποινή αποκλεισμού του αρχηγού της Λάτσιο, Στέφανο Μάουρι, στον οποίο είχε επιβληθεί τιμωρία εννέα μηνών για συμμετοχή στο σκάνδαλο των «στημένων» αγώνων στην Ιταλία. Αυτό σημαίνει ότι θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες από τον επόμενο μήνα, μετά την απόφαση του Εθνικού Διαιτητικού Αθλητικού Δικαστηρίου, στο οποίο είχε προσφύγει.
Ο 34χρονος ποδοσφαιριστής είχε τιμωρηθεί πρωτόδικα τον περασμένο Αύγουστο με αποκλεισμό έξι μηνών από την ιταλική ομοσπονδία για συμμετοχή του σε «στήσιμο» αγώνων (με Τζένοα και Λέτσε τον Μάιο του 2011). Η ποινή του, όμως, τον περασμένο Οκτώβριο αυξήθηκε κατά τρεις μήνες με απόφαση του εφετείου, την οποία οι συνήγοροι όσο και ο ίδιος ο παίκτης είχαν χαρακτηρίσει «άδικη και ακατανόητη».
Πλέον, η μείωση της ποινής τού δίνει το δικαίωμα να παίξει και πάλι από τις 2 Φεβρουαρίου, όταν η Λάτσιο αντιμετωπίζει την Κιέβο.
«Ζωντανή» στη μάχη του τίτλου παρέμεινε η Μάντσεστερ Σίτι, καθώς επικράτησε στο «Ετιχαντ» με 3-0 της Μπρέντφορντ και πλησίασε στο -2 την πρωτοπόρο Άρσεναλ.
Σημαντική εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί του Ατρομήτου πέτυχε ο Παναιτωλικός και ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον του. Ο Ατρόμητος προηγήθηκε και οι φιλοξενούμενο αντέδρασαν στο β’ μέρος.
LIVE: ΑΕΚ – Ρίτας Βίλνιους. Παρακολουθήστε live στις 21:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΚ – Ρίτας Βίλνιους για τον μεγάλο τελικό του Final Four στο BCL. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 4.