Πάντως, αντ' αυτού (του αρχηγού), «έφαγα τη σφαίρα» και «κώδικα τιμής», που θα σπάσει ο ιστορικός του μέλλοντος, συναντάμε στην Κόζα Νόστρα, όχι σε «υποθέσεις ιδιωτών» στη Δημοκρατία
Ο Ολυμπιακός «πάλεψε» στην Ουγγαρία απέναντι στην Έγκερ αλλά τελικά ηττήθηκε με 12-11 σε αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτή ήταν η τέταρτη ήττα για τους «ερυθρόλευκους» σε ισάριθμους αγώνας που βρίσκονται στην τελευταία θέση του 1ου ομίλου με μηδέν βαθμούς.
Ο Ολυμπιακός «πάλεψε» στην Ουγγαρία απέναντι στην Έγκερ αλλά τελικά ηττήθηκε με 12-11 σε αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.
Αυτή ήταν η τέταρτη ήττα για τους «ερυθρόλευκους» σε ισάριθμους αγώνας που βρίσκονται στην τελευταία θέση του 1ου ομίλου με μηδέν βαθμούς.
Η φάση του αγώνα έγινε, μόλις, 8 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη, καθώς ο Ολυμπιακός έκλεψε τη μπάλα, έφυγε στην κόντρα, ο Γιάννης Φουντούλης βρέθηκε «φάτσα» με τον Μπιστριτσάνι, αλλά έχασε, όντας ολομόναχος, την μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει το ματς.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!