Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Υποβαθμίζει η κυβέρνηση την αναβολή της επίσκεψης του «ελεγκτή» της τρόικας

Υποβαθμίζει η κυβέρνηση την αναβολή της επίσκεψης του «ελεγκτή» της τρόικας

Υποβαθμίζει η κυβέρνηση το θέμα της αναβολής της επίσκεψης του «ελεγκτή» της τρόικας, λέγοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «κάνει πολύ θόρυβο για το τίποτα» και θέλει να δημιουργήσει εντυπώσεις. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, μιλώντας στον Βήμα 99,5, τόνισε ότι το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο είναι εκείνο που ζήτησε να αναβληθεί για λίγες μέρες η επίσκεψη. «Είναι απόφαση αποκλειστικά του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και δεν σηκώνει παρέμβαση» τόνισε.

Υποβαθμίζει η κυβέρνηση το θέμα της αναβολής της επίσκεψης του «ελεγκτή» της τρόικας, λέγοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «κάνει πολύ θόρυβο για το τίποτα» και θέλει να δημιουργήσει εντυπώσεις.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου μιλώντας στον Βήμα 99,5 τόνισε ότι το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο είναι εκείνο που αποφάσισε να έρθει ο «ελεγκτής» της τρόικας το διήμερο 8-9 Ιανουαρίου και είναι το ίδιο που ζήτησε να αναβληθεί για λίγες μέρες η επίσκεψη.

«Είναι απόφαση αποκλειστικά του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και δεν σηκώνει παρέμβαση» τόνισε ο κ. Κεδίκογλου, υπογραμμίζοντας ότι ο Μάρτιν Σουλτς ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για την αναβολή αυτή.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κρίνει λογική την απόφαση του Ευρωκοινοβουλίου γιατί, όπως τόνισε, «το επόμενο διήμερο έχουν σημαντικά γεγονότα στη χώρα» λόγω των εκδηλώσεων για την έναρξη της ελληνικής Προεδρίας στο Συμβούλιο της ΕΕ.

Κάποιοι δεν θέλουν με τίποτα τη θετική προβολή της χώρας, κάποιοι προτιμούν την ημέρα που η Ελλάδα θα βρίσκεται στο επίκεντρο, να σκιαστεί η όλη διαδικασία, τόνισε ο κ. Κεδίκογλου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024