«Θα δούμε» λέει ο Πολύδωρας για πιθανή συνάντηση με τον Π.Καμμένο
Ανοιχτό άφησε ο Βύρων Πολύδωρας το ενδεχόμενο συνάντησης με τον πρόεδρο τον Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο, ο οποίος, νωρίτερα, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό είπε ότι θα συζητήσει με τον Βύρωνα Πολύδωρα για ενδεχόμενη συνεργασία. Το θέμα της συνεργασίας, πάντως, αναμένεται να τεθεί στο επικείμενο Εθνικό Συμβούλιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Ανοιχτό άφησε ο Βύρων Πολύδωρας το ενδεχόμενο συνάντησης με τον πρόεδρο τον Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο, ο οποίος, νωρίτερα, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό είπε ότι θα συζητήσει με τον Βύρωνα Πολύδωρα για ενδεχόμενη συνεργασία.
«Θα δούμε» ήταν η χαρακτηριστική απάντηση του κ. Πολύδωρα σε ερώτηση του ΑΠΕ-ΜΠΕ για την πιθανότητα πραγματοποίησης μίας τέτοιας συνάντησης.
Το θέμα της συνεργασίας, πάντως, αναμένεται να τεθεί στο επικείμενο Εθνικό Συμβούλιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων (συνεδριάζει το Σάββατο 11 Ιανουαρίου) όπου θα προταθεί να «στρογγυλευτούν» οι προϋποθέσεις συνεργασίας με στελέχη που έχουν ψηφίσει στο παρελθόν τα μνημόνια, και σήμερα είναι αντίθετα με την κυβερνητική πολιτική.
Σημειώνεται ότι με απόφαση του Συνεδρίου οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν συνεργάζονται μέχρι τώρα, με στελέχη που έχουν ψηφίσει το μνημόνιο και αποκλείουν επίσης μελλοντική συνεργασία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κακοκαιρία Byron: Πώς θα εξελιχθεί τις επόμενες ώρες – Κόκκινος συναγερμός για πολλές περιοχές
- Αυτές οι δύο τροφές είναι οι πιο απολαυστικές «ασπίδες» για την καρδιά
- Ρεύμα: Τα νέα πορτοκαλί τιμολόγια και πότε μας συμφέρουν
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Επιχείρηση-ξέπλυμα των επιδοτήσεων
- Κρήτη: Στεγνώνει ο κάμπος της Μεσαράς
- Stranger Things:: Η 5η σεζόν σπάει όλα τα ρεκόρ

