«Θα δούμε» λέει ο Πολύδωρας για πιθανή συνάντηση με τον Π.Καμμένο
Ανοιχτό άφησε ο Βύρων Πολύδωρας το ενδεχόμενο συνάντησης με τον πρόεδρο τον Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο, ο οποίος, νωρίτερα, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό είπε ότι θα συζητήσει με τον Βύρωνα Πολύδωρα για ενδεχόμενη συνεργασία. Το θέμα της συνεργασίας, πάντως, αναμένεται να τεθεί στο επικείμενο Εθνικό Συμβούλιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Ανοιχτό άφησε ο Βύρων Πολύδωρας το ενδεχόμενο συνάντησης με τον πρόεδρο τον Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο, ο οποίος, νωρίτερα, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό είπε ότι θα συζητήσει με τον Βύρωνα Πολύδωρα για ενδεχόμενη συνεργασία.
«Θα δούμε» ήταν η χαρακτηριστική απάντηση του κ. Πολύδωρα σε ερώτηση του ΑΠΕ-ΜΠΕ για την πιθανότητα πραγματοποίησης μίας τέτοιας συνάντησης.
Το θέμα της συνεργασίας, πάντως, αναμένεται να τεθεί στο επικείμενο Εθνικό Συμβούλιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων (συνεδριάζει το Σάββατο 11 Ιανουαρίου) όπου θα προταθεί να «στρογγυλευτούν» οι προϋποθέσεις συνεργασίας με στελέχη που έχουν ψηφίσει στο παρελθόν τα μνημόνια, και σήμερα είναι αντίθετα με την κυβερνητική πολιτική.
Σημειώνεται ότι με απόφαση του Συνεδρίου οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν συνεργάζονται μέχρι τώρα, με στελέχη που έχουν ψηφίσει το μνημόνιο και αποκλείουν επίσης μελλοντική συνεργασία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Δεν υπάρχει γυρισμός»: Οι γυναίκες του Ιράν είναι αποφασισμένες να πετάξουν τη μαντίλα
- Χαρδαλιάς: Τα Χριστούγεννα να φέρουν φως στα σπίτια και στις καρδιές μας
- Από το χιόνι, έως τη σοκολάτα – Πώς η κλιματική κρίση «διαγράφει» τα Χριστούγεννα των παιδικών μας χρόνων
- Πενιαρόγια: «Ξέρω ότι η κατάσταση είναι δύσκολη, όλοι προσπαθούν να τη διορθώσουν»
- Ντέβον: Δύο άντρες που πήγαν για κολύμπι τα Χριστούγεννα αγνοούνται
- Το μήνυμα Δένδια για τις Άγιες Ημέρες


