Στην Καβάλα κλήρωσε ο πρώτος αριθμός του Κρατικού Λαχείου
Ένας επαγγελματίας από την Καβάλα, πατέρας τριών παιδιών, είναι ο υπερτυχερός του πρώτου αριθμού του Κρατικού Λαχείου, που κερδίζει 3,5 εκατ. ευρώ -μετά την παρακράτηση του φόρου.
Ένας επαγγελματίας από την Καβάλα, πατέρας τριών παιδιών, είναι ο υπερτυχερός του πρώτου αριθμού του Κρατικού Λαχείου, που κερδίζει 3,5 εκατ. ευρώ -μετά την παρακράτηση του φόρου.
Το «χρυσό» λαχείο πουλήθηκε από νεαρό πλανόδιο λαχειοπώλη, ο οποίος την Τετάρτη δεν έκρυβε τη χαρά του κι έδειχνε σε όλους μέσα στην πόλη τη φωτοτυπία του τυχερού λαχνού.
Ο υπερτυχερός, σύμφωνα με το νεαρό λαχειοπώλη, είναι ένας οικογενειάρχης που οι δουλειές του δεν πήγαιναν καλά τον τελευταίο καιρό.
Η ιδιοκτήτρια του πρακτορείου, απ’ όπου προμηθεύτηκε τον τυχερό λαχνό ο νεαρός και στη συνέχεια τον πούλησε, ανέφερε πως μέχρι στιγμής δεν έχει εμφανιστεί ο κάτοχος του πρώτου αριθμού του κρατικού λαχείου, αλλά μόνο δύο Καβαλιώτες που κατέχουν από ένα δελτίο των 500.000 ευρώ (έκαστο). Πρόκειται για άτομα μέσης ηλικίας, επίσης οικογενειάρχες.
Το πρακτορείο, που βρίσκεται στο κέντρο της Καβάλας, αποδεικνύεται γούρικο, αφού από το ίδιο πουλήθηκε τον περασμένο Μάιο και ο πρώτος αριθμός του Λαϊκού Λαχείου, που κέρδισε 2,1 εκατομμύρια ευρώ, όπως και το Πρωτοχρονιάτικο λαχείο του 2006.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πώς δρούσε το κύκλωμα που εκμεταλλευόταν ανήλικους αλλοδαπούς για να πουλάνε λαθραία τσιγάρα – 11 συλλήψεις
- Γαλλία: Drones εθεάθησαν πάνω από τη βάση πυρηνοκίνητων υποβρυχίων στην Μπρεστ
- Ο αθέατος πόλεμος μεταξύ των διαιτητών
- Ποιοι τουρίστες επιλέγουν την Αθήνα – Οι δύο σημαντικότερες αγορές
- Συμφωνία Meta-εκδοτών για ενημέρωση μέσω ΑΙ – Αγωγή των NY Times κατά της Perplexity
- ΣΥΡΙΖΑ: Πού πάνε τα χρήματα του Ταμείου Ανάκαμψης; – Διαφήμιση 828.000€ για σιδηροδρομικά που δεν έγιναν
