Νέα προβλήματα για τον χριστουγεννιάτικο στολισμό της Θεσσαλονίκης
Σε ...περιπέτειες, έστω προσωρινής φύσης, μπήκε ο χριστουγεννιάτικος στολισμός στην πόλη Θεσσαλονίκης, καθώς το μεν ομοίωμα του θείου βρέφους στη φάτνη που έχει στηθεί στην πλατεία Αριστοτέλους, εκλάπη, για πολλοστή φορά, το δε φωταγωγημένο καραβάκι στον Θερμαϊκό χρειάστηκε να απομακρυνθεί και να μεταφερθεί σε πιο απάνεμο σημείο, σε περιοχή της πρώτης προβλήτας του λιμανιού, λόγω της προειδοποίησης του Κεντρικού Λιμεναρχείου για ανέμους.
Σε …περιπέτειες, έστω προσωρινής φύσης, μπήκε ο χριστουγεννιάτικος στολισμός στην πόλη Θεσσαλονίκης, καθώς το μεν ομοίωμα του θείου βρέφους στη φάτνη που έχει στηθεί στην πλατεία Αριστοτέλους, εκλάπη, για πολλοστή φορά στη διάρκεια των τελευταίων χρόνων (η τελευταία ήταν στις 18 Δεκεμβρίου), το δε φωταγωγημένο καραβάκι στον Θερμαϊκό χρειάστηκε να απομακρυνθεί και να μεταφερθεί σε πιο απάνεμο σημείο, σε περιοχή της πρώτης προβλήτας του λιμανιού, λόγω της προειδοποίησης του Κεντρικού Λιμεναρχείου για ανέμους.
Πάντως, κατόπιν κινητοποίησης των υπευθύνων της ΔΕΘ-Helexpο, που έχει αναλάβει τον στολισμό της πλατείας Αριστοτέλους, το ομοίωμα του θείου βρέφους -που εκλάπη μέρα μεσημέρι, περίπου στις 11 το πρωί- αντικαταστάθηκε άμεσα.
Τα τελευταία χρόνια, το ομοίωμα του νεογέννητου Χριστού έχει «απαχθεί» επανειλημμένως από αγνώστους, οι οποίοι κατά καιρούς έχουν αφήσει στη θέση του σημειώματα, ακόμη και μια παλαιά τηλεόραση, πάνω στην οποία είχαν γράψει «θα το δούμε στην tv». Η σημερινή ήταν η δεύτερη φορά που εκλάπη κατά τις φετινές γιορτές.
Το χριστουγεννιάτικο καραβάκι, που απομακρύνθηκε προσωρινά λόγω των αναμενόμενων ανέμων, θα επιστρέψει στη θέση του, στον άξονα της Αριστοτέλους, αμέσως μόλις η πρόγνωση καιρού βελτιωθεί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ζάκυνθος: «Ήταν ό,τι πολυτιμότερο είχα στη ζωή μου» – Συγκλονίζουν οι γονείς του μικρού Λίο που κατασπάραξε το pitbull
- Η γη της ελιάς: Δύσκολες αποφάσεις και έντονες συγκρούσεις
- To μήνυμα του Πρωθυπουργού στο 27ο Ετήσιο Capital Link Invest in Greece Forum
- Ιαπωνία: Τσουνάμι «χτύπησε» το Αομόρι και το Χοκαίντο μετά τον σεισμό 7,6 Ρίχτερ
- Warner Bros: Η Paramount κάνει επιθετική προσφορά, αμφισβητώντας τη συμφωνία των 72 δισ. με το Netflix
- Ποντάροντας πολλά στο 32…