Παραδόθηκε ο Δημήτρης Καλλιμάνης για την υπόθεση της FBB
Στην Δικαιοσύνη παραδόθηκε μετά τον Αναστάσιο Πάλλη και ο συγκατηγορούμενός του για την υπόθεση των επισφαλών δανειοδοτήσεων της FBB Δημήτρης Καλλιμάνης. Σε βάρος του είχε εκδοθεί και εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης από την ανακρίτρια κατά της Διαφθοράς πρόεδρο Πρωτοδικών Ρέα Κατσίβελη για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.
Στην Δικαιοσύνη παραδόθηκε μετά τον Αναστάσιο Πάλλη και ο συγκατηγορούμενός του για την υπόθεση των επισφαλών δανειοδοτήσεων της FBB Δημήτρης Καλλιμάνης.
Σε βάρος του είχε εκδοθεί και εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης από την ανακρίτρια κατά της Διαφθοράς πρόεδρο Πρωτοδικών Ρέα Κατσίβελη για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.
Ο Δ. Καλλιμάνης, ο οποίος έχει διατελέσει και υπασπιστής του πρώην υπουργού Ακη Τσοχατζόπουλου, κατηγορείται για το δάνειο των 5,8 εκατομμυρίων ευρώ που εκταμιεύθηκε από την FBB, το οποίο έχει ήδη αποπληρώσει μαζί με τους τόκους ο προσφάτως αποφυλακισθείς εφοπλιστής Βίκτωρας Ρέστης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η μήνυση που έχει καταθέσει ο εφοπλιστής σε βάρος του Αν. Πάλλη στρέφεται και κατά του Δ. Καλλιμάνη εγκαλώντας τους για έπεισαν στέλεχος της τράπεζας να εγκρίνει το επίμαχο δάνειο χωρίς να δώσουν τις ανγκαίες διασφαλίσεις για την εξόφλησή του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Anduril Fury: Οι ΗΠΑ ξεκινούν την παραγωγή μαχητικού drone που θα μεταφέρει πυραύλους
- Συνελήφθη 48χρονος οδηγός σχολικού λεωφορείου – Έκανε χρήση ναρκωτικών λίγο πριν τη μεταφορά μαθητών
- Ο γνωστός Βεζένκοφ: 20 πόντοι και… μία ντρίμπλα κόντρα στη Μπασκόνια (vid)
- Betsson Talks: Όταν οι Παίκτες Μιλούν Αληθινά
- Συνάντηση Περιφερειάρχη Κρήτης με τον Γενικό Γραμματέα των Ευρωπαϊκών Σχολείων
- Πέθανε ο Τσακ Νόρις – Aντίο στον εμβληματικό αστέρα των πολεμικών τεχνών
