Στα 500 ευρώ μειώθηκε το παράβολο μετεγγραφής των δικηγόρων
Στα 500 ευρώ μειώνεται λόγω της οικονομική κρίσης το παράβολο για τη μετεγγραφή δικηγόρων από ένα δικηγορικό σύλλογο σε άλλο. Μέχρι σήμερα το ύψος του παράβολου ξεκινούσε από τα 1.500 ευρώ και έφτανε έως τα 8.000 ευρώ.
Στα 500 ευρώ μειώνεται λόγω της οικονομική κρίσης το παράβολο για τη μετεγγραφή δικηγόρων από ένα δικηγορικό σύλλογο σε άλλο.ο.
Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η συντονιστική επιτροπή των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος έκανε δεκτή την εισήγηση του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Γιάννη Αδαμόπουλου.
Μέχρι σήμερα το ύψος του παράβολου ξεκινούσε από τα 1.500 ευρώ και έφτανε έως τα 8.000 ευρώ.
Ο πρόεδρος της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων κ. Αδαμόπουλος θα προτείνει τώρα στον υπουργό Δικαιοσύνης Χαράλαμπο Αθανασίου τον καθορισμό ενιαίου παραβόλου για ολόκληρη την ελληνική επικράτεια στο ύψος των 500 ευρώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Επιχειρήσεις: Οι διευθυντές χρειάζονται ακόμα, ιδιωτικό γραφείο;
- Μπράιτον – Μπόρνμουθ 1-1: Ο Κωστούλας έσωσε τους «γλάρους» με απίθανο γκολ (vid)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]
- Ασύλληπτο γκολ με ψαλιδάκι από τον Κωστούλα! (vid)
- Λάτσιο – Κόμο 0-3: Σαρωτική στη Ρώμη η ομάδα του Σεσκ Φάμπρεγκας
- Πόλεμος μέχρις εσχάτων: Ο Μπρούκλιν καταγγέλει τους Μπέκαμ για «χειραγώγηση, ταπείνωση, απληστία» – «Δεν είναι οικογένεια, είναι πολυεθνική»
