Ανάκληση προς επισκευή φωτιστικών SMILA της ΙΚΕΑ
Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει ότι η εταιρεία ΙΚΕΑ, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης προς επισκευή παιδικών φωτιστικών τοίχου SMILA με κωδικούς 50072867, 00097097, 20199311, 20010833 και 90010877.
Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει ότι η εταιρεία ΙΚΕΑ, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης προς επισκευή παιδικών φωτιστικών τοίχου SMILA με κωδικούς 50072867, 00097097, 20199311, 20010833 και 90010877.
Η ανάκληση ανακοινώθηκε έπειτα από περιστατικό στο εξωτερικό στο οποίο ένα νήπιο μπλέχτηκε σε καλώδιο φωτιστικού SMILA ενώ ήταν μέσα στη κούνια του.
Τα φωτιστικά SMILA (Πηγή: ΓΓ Καταναλωτή)
Παρακαλούνται οι πελάτες που έχουν φωτιστικό τοίχου IKEA SMILA να ελέγξουν άμεσα ότι είναι τοποθετημένο σε σημείο μακριά από τα παιδιά και ότι δεν μπορούν να τα φτάσουν όταν είναι στην κούνια, το παιδικό κρεβατάκι ή το πάρκο τους. Επιπλέον, να επιβεβαιώσουν ότι το καλώδιο του φωτιστικού είναι στερεωμένο με ασφάλεια στον τοίχο.
Στο πλαίσιο της ανάκλησης, η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή και η IKEA καλούν τους καταναλωτές, που έχουν στη κατοχή τους κάποιο φωτιστικό τοίχου SMILA, να επικοινωνήσουν με το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της ΙΚΕΑ καλώντας από σταθερό στο 801 1122 722 (ή από κινητό στο 210 3543403) ώστε να λάβουν δωρεάν κιτ επισκευής που περιέχει ετικέτα σήμανσης, οδηγίες ασφάλειας και αυτοκόλλητους συνδετήρες για να στερεώσουν το καλώδιο στο τοίχο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ακίνητα: Οι αλλαγές στον ΕΝΦΙΑ – Ποιοι θα πληρώσουν περισσότερο και ποιοι λιγότερο το 2026
- Ηλιάνα Μαυρομάτη: Τι αποκαλύπτει για τον ρόλο της Μιρέλλας στη σειρά του MEGA «Μια νύχτα μόνο»
- Βίντεο με την εξέλιξη της κακοκαιρίας Byron – Μέχρι πότε θα κρατήσουν οι καταιγίδες στην Αττική
- Νέα απάτη εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ εις βάρος του ΕΟΠΥΥ – Τρεις συλλήψεις για εικονικές συνταγογραφήσεις
- Μέλος διοίκησης Φενέρ: «Το Παναθηναϊκός – Βαλένθια είναι απόψε, οι καιρικές συνθήκες δεν διαφέρουν, τι θα αλλάξει;»
- Ευρωπαϊκό πρόστιμο 140 εκατ. ευρώ στο Χ για αδιαφάνεια και παραπλάνηση χρηστών – Ενόχληση στην Ουάσιγκτον