Τηλεφωνική επαφή είχαν τη Δευτέρα οι πλευρές Αλαφούζου-Δ.Γιαννακόπουλου με θέμα τα οικονομικά στοιχεία της ομάδας, τα οποία ακόμα δεν έχουν φτάσει στα χέρια του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ. Αυτό αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες, ενώ οι δύο άνδρες δεν αποκλείεται να συναντηθούν την Τρίτη στην εκδήλωση του Παναθηναϊκού Κινήματος (20:30) σε κεντρικό ξενοδοχείο, όπου θα γίνει η παρουσίαση της πρότασης για κατασκευή νέου γηπέδου στην περιοχή της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.
Τηλεφωνική επαφή είχαν τη Δευτέρα οι πλευρές Αλαφούζου-Δ.Γιαννακόπουλου με θέμα τα οικονομικά στοιχεία της ομάδας, τα οποία ακόμα δεν έχουν φτάσει στα χέρια του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ.
Αυτό αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες, ενώ οι δύο άνδρες δεν αποκλείεται να συναντηθούν την Τρίτη στην εκδήλωση του Παναθηναϊκού Κινήματος (20:30) σε κεντρικό ξενοδοχείο, όπου θα γίνει η παρουσίαση της πρότασης για κατασκευή νέου γηπέδου στην περιοχή της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, αφού είναι και οι δύο προσκεκλημένοι.
Η πλευρά Γιαννακόπουλου περιμένει τα οικονομικά στοιχεία προκειμένου να τα παραδώσει στον ξένο επενδυτή, ώστε να αποφασίσει και εκείνος αν τελικά θα εμπλακεί στην Πράσινη ΠΑΕ.
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών