Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πώς να βάλεις το γαμπρό στο...παιχνίδι

Πώς να βάλεις το γαμπρό στο…παιχνίδι

Το ξέρουμε ότι είστε πολύ ικανές και μεθοδικές αλλά μήπως θα έπρεπε να δώσετε και λίγο μερίδιο συμμετοχής στις προετοιμασίες του γάμου στον σύντροφο σου; Μάθε τον τρόπο.

Αννιώ Παυλοπούλου Φωτό.: IMAXTree

Ελευθερία λόγου
Υπάρχει μια θεωρία ότι οι άνδρες δεν ενδιαφέρονται για το γάμο ως εκδήλωση. Μπορεί ναι, μπορεί και όχι. Αφήστε τον ίδιο να το αποφασίσει. Μην το παίρνετε ως δεδομένο αποκλείοντας τον από όλη την διαδικασία a priori. Ίσως από τις 10 ερωτήσεις σας να ανταποκριθεί τελικά στις 5 αλλά και αυτό κάτι είναι. Με κάποιο τρόπο θα έχει συμβάλλει, με κάποιον τρόπο θα έχει και την υπογραφή του αυτός ο γάμος.
Συμβουλευτικός ρόλος
Από το να του θέσετε ένα γενικό και αόριστο ερώτημα είναι καλύτερο να είστε πιο συγκεκριμένες. Η αερολογίες κουράζουν τους άνδρες και τους κάνουν αδιάφορους. Συζητήστε μαζί τους για κάποιες επιλογές σας και εξηγήστε ακριβώς τους ενδοιασμούς σας ώστε εκείνος να νιώσει αυτό που θέλει ένας άνδρας: τη βεβαιότητα ότι εκείνος ξέρει καλύτερα και παίρνει γρήγορες αποφάσεις.
Οικονομικά ζητήματα
Η αλήθεια είναι ότι εμείς οι γυναίκες είμαστε κάπως πιο σπάταλες από τους άνδρες και καμιά φορά παρασυρόμαστε από την αισθητική και ξεχνάμε την οικονομία. Αν του αποκαλύψετε πόσα θέλετε να ξοδέψετε για την ανθοδέσμη σας τότε σίγουρα θα μπει στον κόπο να αναζητήσει μια άλλη λύση.
Κρατήστε αποστάσεις
Εσείς μπορεί να μιλάτε ατελείωτες ώρες με τη μαμά και την κολλητή σας για τα του γάμου και να τσακώνεστε και να συμφωνείτε. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα επιτρέψετε στην μητέρα σας ή την κουμπάρα να ανοίγει σχετικές κουβέντες μαζί του. Τον θέλετε σύμμαχο σας και όχι απέναντι σας. Εσείς οι δυο πρέπει να βρίσκετε και όχι με τη μανούλα.
Λίστα
Συγκεντρώστε όλα αυτά που πρέπει να γίνουν, όλες τις εκκρεμότητες και ζητήστε του να αναλάβει όποια του φαίνεται πιο ενδιαφέρουσα, ακόμη και το ταξίδι του μέλιτος. Αυτό θα απαλλάξει και εσάς από κάποιες ευθύνες άρα και από τα γνωστά νεύρα των γυναικών που ετοιμάζουν το γάμο τους.

gamos.gr

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024