Το Δημόσιο άντλησε 1,625 δισ. ευρώ με αμετάβλητο επιτόκιο
Το Δημόσιο άντλησε 1,625 δισ. ευρώ από την έκδοση εξάμηνων εντόκων γραμματίων του Δημοσίου την Τρίτη, με την απόδοση να παραμένει αμετάβλητη συγκριτικά με την έκδοση του Νοεμβρίου, στο 4,15%. Υποβλήθηκαν συνολικές προσφορές ύψους 2,643 δισ. ευρώ, πού υπερκάλυψαν το ζητούμενο ποσό κατά 2,11 φορές. Έγιναν δεκτές προσφορές μέχρι του ύψους του δημοπρατηθέντος ποσού, καθώς και μη ανταγωνιστικές προσφορές ύψους 375 εκατ. ευρώ.
Το Δημόσιο άντλησε 1,625 δισ. ευρώ από την έκδοση εξάμηνων εντόκων γραμματίων του Δημοσίου την Τρίτη, με την απόδοση να παραμένει αμετάβλητη συγκριτικά με την έκδοση του Νοεμβρίου, στο 4,15%. Υποβλήθηκαν συνολικές προσφορές ύψους 2,643 δισ. ευρώ, πού υπερκάλυψαν το ζητούμενο ποσό κατά 2,11 φορές, από 1,86 στην προηγούμενη έκδοση.
Έγιναν δεκτές προσφορές μέχρι του ύψους του δημοπρατηθέντος ποσού, καθώς και μη ανταγωνιστικές προσφορές ύψους 375 εκατ. ευρώ.
Η δημοπρασία πραγματοποιήθηκε μέσω των Βασικών Διαπραγματευτών Αγοράς (Primary Dealers), και η ημερομηνία διακανονισμού είναι η Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013.
Σύμφωνα με τον Κανονισμό Λειτουργίας των Βασικών Διαπραγματευτών Αγοράς μπορούν να υποβληθούν επιπλέον μη ανταγωνιστικές προσφορές ύψους 30% επί του δημοπρατούμενου ποσού, έως την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013, στις 12μ.μ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μετά το Νόμπελ Ειρήνης, ο Τραμπ απέκτησε και… χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο [βίντεο]
- Σουδάν: Δεκάδες νεκροί σε έφοδο των παραστρατιωτικών στο προπύργιο πρώην ηγέτη τους
- Η Ουρουγουάη κηρύσσει κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω λειψυδρίας
- Αεροπλάνο της American Airlines βρέθηκε με τρύπα από σφαίρα μετά από ταξίδι στην Κολομβία
- Φλόριντα: Εκτελέστηκε θανατοποινίτης για τον φόνο με μαχαίρι ιδιοκτήτη παντοπωλείου
- ΗΠΑ: 4 νεκροί σε επίθεση με μαχαίρι κοντά στο Σιάτλ – Νεκρός ο δράστης από σφαίρες αστυνομικού
