«To Φόρεϊν Όφις με συμβούλευσε να μην πάω στη Ρωσία» λέει ο Ίαν ΜακΚέλεν
Το υπουργείο Εξωτερικών της Βρετανίας με συμβούλευσε να μην πάω στη Ρωσία, εξομολογήθηκε στο BBC ο διάσημος ηθοποιός σερ Ίαν ΜακΚέλεν, αναφερόμενος στους νόμους κατά των ομοφυλόφιλων που ισχύουν στη χώρα. «Δεν μπορούν να με προστατέψουν από αυτούς τους νόμους» δήλωσε ο 74χρονος ηθοποιός.
Το υπουργείο Εξωτερικών της Βρετανίας με συμβούλευσε να μην πάω στη Ρωσία, εξομολογήθηκε στο BBC ο διάσημος ηθοποιός σερ Ίαν ΜακΚέλεν, αναφερόμενος στους νόμους κατά των ομοφυλόφιλων που ισχύουν στη χώρα.
«Δεν μπορούν να με προστατέψουν από αυτούς τους νόμους» δήλωσε ο 74χρονος ηθοποιός, ο οποίος δήλωσε ανοικτά ότι είναι gay σε ηλικία 49 ετών.
Πρόσφατα, ο 41χρονος ηθοποιός, Γουέντγουροθ Μίλερ, γνωστός από το ρόλο του στο Prisonbreak, είχε απορρίψει πρόταση να λάβει μέρος σε κινηματογραφικό φεστιβάλ στη Ρωσία, αποκαλύπτοντας:
«Ευχαριστώ για την ευγενική πρόσκληση. Έχοντας καταγωγή από τη Ρωσία και έχοντας επισκεφθεί και στο παρελθόν τη χώρα, θα ήθελα να έρθω. Όμως, ως gay, πρέπει να αρνηθώ.»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κιμ Καρντάσιαν: Πέθανε η γιαγιά της – Το συγκινητικό μήνυμα της οικογένειας
- Ανεξαρτητοποιήθηκε η Όλγα Γεροβασίλη – Τις επόμενες ημέρες παραιτείται και απο αντιπρόεδρος της Βουλής
- Το τελευταίο αντίο στη μεγάλη ηθοποιό Μάρω Κοντού
- Ο Βίντσιτς σφυρίζει τον τελικό του Μουντιάλ – Τα δάκρυα του Σλοβένου τη στιγμή της ανακοίνωσης (vid, pics)
- Εγκληματική οργάνωση διακινούσε μετανάστες – Πώς δρούσε από τον Έβρο έως τη Θεσσαλονίκη
- Μηχανογραφικό: Μέχρι στις 2 το μεσημέρι η δυνατότητα διαγραφής σχολών



