Με «κατοστάρα» η 20ή του Ολυμπιακού, νίκες για Κηφισιά, Πανιώνιο, ΚΑΟΔ
Ο Ολυμπιακός διεύρυνε το αήττητο εφετινό σερί του φτάνοντας στις 20 νίκες (σε Ελλάδα και Ευρώπη) με τελευταίο θύμα των «ερυθρολεύκων» την Ελευσίνα (Πανελευσινιακός - Ολυμπιακός 63-101), όπου θα προσπαθήσει να διευρύνει το εφετινό αήττητο σερί του σε Ελλάδα και Ευρώπη. Νωρίτερα, η Κηφισιά έφτασε σε μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ (Νέα Κηφισιά - ΠΑΟΚ 95-86), ο Πανιώνιος ξεπέρασε την αντίσταση του Κολοσσού Ρόδου (Πανιώνιος - Κολοσσός Ρόδου 73-66), ενώ ο ΚΑΟ Δράμας έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί (μετρούσε τρεις ήττες), κερδίζοντας στο... νήμα τον ΑΓΟ Ρεθύμνου (ΚΑΟΔ - ΑΓΟΡ 83-82).
Πανελευσινιακός - Ολυμπιακός 63-101), όπου θα προσπαθήσει να διευρύνει το εφετινό αήττητο σερί του σε Ελλάδα και Ευρώπη. Νωρίτερα, η Κηφισιά έφτασε σε μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ (Νέα Κηφισιά - ΠΑΟΚ 95-86), ο Πανιώνιος ξεπέρασε την αντίσταση του Κολοσσού Ρόδου (Πανιώνιος - Κολοσσός Ρόδου 73-66), ενώ ο ΚΑΟ Δράμας έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί (μετρούσε τρεις ήττες), κερδίζοντας στο... νήμα τον ΑΓΟ Ρεθύμνου (ΚΑΟΔ - ΑΓΟΡ 83-82).
&source=in.gr">
Ο Ολυμπιακός διεύρυνε το αήττητο εφετινό σερί του φτάνοντας στις 20 νίκες (σε Ελλάδα και Ευρώπη) με τελευταίο θύμα των «ερυθρολεύκων» την Ελευσίνα (Πανελευσινιακός – Ολυμπιακός 63-101), όπου θα προσπαθήσει να διευρύνει το εφετινό αήττητο σερί του σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Νωρίτερα, η Κηφισιά έφτασε σε μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ (Νέα Κηφισιά – ΠΑΟΚ 95-86), ο Πανιώνιος ξεπέρασε την αντίσταση του Κολοσσού Ρόδου (Πανιώνιος – Κολοσσός Ρόδου 73-66), ενώ ο ΚΑΟ Δράμας έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί (μετρούσε τρεις ήττες), κερδίζοντας στο… νήμα τον ΑΓΟ Ρεθύμνου (ΚΑΟΔ – ΑΓΟΡ 83-82).
Την Δευτέρα, ο πρωταθλητής και πρωτοπόρος Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Δευτέρα στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων τον ουραγό Ίκαρο Χαλκίδας, την τεχνική ηγεσία του οποίου ανέλαβε μεσοβδόμαδα ο Άρης Λυκογιάννης, και θέλει τη νίκη για να παραμείνει στην κορυφή.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Σοκ προκαλεί το περιστατικό που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα στο Εκουαδόρ, όταν άγνωστοι εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και εκτέλεσαν εν ψυχρώ τον διαιτητή.