Απεργούν τη Δευτέρα οι εργαζόμενοι στο μετρό της Θεσσαλονίκης
Σε 24ωρη απεργία κατεβαίνουν αύριο, Δευτέρα οι εργαζόμενοι στο Μετρό Θεσσαλονίκης. Ζητούν την άμεση ανάκληση των απολύσεων στο αρχαιολογικό τμήμα του έργου, τη σύναψη συμβάσεων που θα εξασφαλίσουν τις ήδη υπάρχουσες αποδοχές και τα υπάρχοντα δικαιώματα των εργαζομένων, την εξασφάλιση κονδυλίων για την ολοκλήρωση των αρχαιολογικών εργασιών στο Μετρό Θεσσαλονίκης, όπως και για την μελέτη, συντήρηση και ανάδειξη των αρχαιοτήτων.
Σε 24ωρη απεργία κατεβαίνουν αύριο, Δευτέρα οι εργαζόμενοι στο Μετρό Θεσσαλονίκης.
Οι εργαζόμενοι ζητούν την άμεση ανάκληση των απολύσεων στο αρχαιολογικό τμήμα του έργου, τη σύναψη συμβάσεων που θα εξασφαλίσουν τις ήδη υπάρχουσες αποδοχές και τα υπάρχοντα δικαιώματα των εργαζομένων, την εξασφάλιση κονδυλίων για την ολοκλήρωση των αρχαιολογικών εργασιών στο Μετρό Θεσσαλονίκης, όπως και για την μελέτη, συντήρηση και ανάδειξη των αρχαιοτήτων.
Στην ίδια ανακοίνωση το Σωματείο καταγγέλλει, μεταξύ άλλων τα παρακάτω: «Την Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου, με λύπη διαπιστώσαμε την εμμονή της Αττικό Μετρό και τη σπουδή της Κ/Ξ Κατασκευής του Μετρό Θεσσαλονίκης (;) για πραγματοποίηση απολύσεων στο αρχαιολογικό τμήμα του έργου, παρά τις αντίθετες θέσεις των αρμόδιων εφορειών και την υπουργικής απόφασης».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μαξίμου: Με αμηχανία απέναντι στην κριτική Καραμανλή – Σαμαρά, αναμετριέται με τη «λαϊκή ψυχή» της παράταξης
- Πόσο ασφαλείς νιώθουν οι Ευρωπαίοι στο διαδίκτυο; – Η μάχη για τα προσωπικά δεδομένα
- Κουαμέ: Η παραλίγο μεταγραφή στην Ίντερ, ο τελικός με τον Ολυμπιακό και οι τραυματισμοί που τον «φρέναραν»
- Υπόθεση Παναγόπουλου: Η διαδρομή των εκατομμυρίων και το ακίνητο στον Αγ. Στέφανο
- Χρόνια αφότου κατάπιε ένα άστρο, αυτή η μαύρη τρύπα συνεχίζει να ρεύεται
- Πακιστάν: Τρομοκρατική επίθεση «καμικάζι» σε τζαμί του Ισλαμαμπάντ αφήνει πίσω της τουλάχιστον 31 νεκρούς

