Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Porsche 911 2015: Ο γερμανικός γρίφος

Porsche 911 2015: Ο γερμανικός γρίφος

Το sportscar-ορόσημο εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό προδίδοντας τη δρομολόγηση της ανανέωσης του ή, ενδεχομένως, κρύβοντας κάτω από τις μετρίως καμουφλαρισμένες επιφάνειες το μυστικό μιας GTS έκδοσης.

Αν και η γκάμα του εμβληματικού sportscar δεν έχει ακόμα συμπληρωθεί με όλες τις συνήθεις εκδόσεις, οι μηχανικοί της Porsche φαίνεται να έχουν ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες ανανέωσης της, όπως μαρτυρά το δοκιμαστικό πρωτότυπο που εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό.

Βέβαια, η πρώιμη εμφάνισή της θα μπορούσε επίσης να σημαίνει ότι ενδεχομένως δεν πρόκειται για την ανανεωμένη 911 αλλά για μια έκδοση GTS, η οποία θα αποτελέσει την ισχυρότερη μη αγωνιστική εκδοχή της με ατμοσφαιρικό κινητήρα.

Όπως και να έχει, μια προσεκτική ματιά στο δοκιμαστικό πρωτότυπο, αποκαλύπτει τις ανασχεδιασμένες εισαγωγές αέρα και τα διαφοροποιημένα LED ημέρας. Πιο εκτεταμένες φαίνονται οι αλλαγές στο πίσω τμήμα όπου κυριαρχούν τα μεγαλύτερα φωτιστικά σώματα.

AUTOMEDIA

Sports in

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν., vids)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League - Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024