Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πολεμικό κλίμα μέσα και έξω από την ουκρανική Βουλή

Πολεμικό κλίμα μέσα και έξω από την ουκρανική Βουλή

Με το κύμα αντιδράσεων εναντίον του ουκρανού προέδρου να έχει πάρει διαστάσεις εξέγερσης, οι διαδηλωτές συγκεντρώνονται έξω από την Βουλή της χώρας την ώρα που η αντιπολίτευση σκοπεύει να κατεθέσει πρόταση μομφής. Οι εισηγήσεις των βουλευτών προκαλούν εκατέρωθεν γιουχαΐσματα μέσα στην αίθουσα, με φόντο τους συγκεντρωμένους στους δρόμους του Κιέβου. Για την προγραμματισμένη επίσκεψή του στην Κίνα αναχώρησε ο ίδιος ο πρόεδρος.

Με το κύμα αντιδράσεων εναντίον του ουκρανού προέδρου να έχει πάρει διαστάσεις εξέγερσης, οι διαδηλωτές συγκεντρώνονται έξω από την Βουλή της χώρας την ώρα που η αντιπολίτευση σκοπεύει να κατεθέσει πρόταση μομφής. Οι εισηγήσεις των βουλευτών προκαλούν εκατέρωθεν γιουχαΐσματα μέσα στην αίθουσα, με φόντο τους συγκεντρωμένους στους δρόμους του Κιέβου.

Ο ίδιος ο Βίκτορ Γιανούκοβιτς αναχώρησε για την προγραμματισμένη επίσκεψή του στην Κίνα, όπως αναφέρει το περιβάλλον του το μεσημέρι της Τρίτης.

Το Κοινοβουλίου συζητά εάν θα κατατεθεί πρόταση μομφής εναντίον της κυβέρνησης του πρωθυπουργού Μίκολα Αζάροφ. Εάν η αντιπολίτευση καταφέρει να υποβάλει την πρόταση μομφής, δεν είναι σαφές εάν έχει τις ψήφους για την υπερψήφισή της -ορισμένοι συμπολιτευόμενοι βουλευτές έχουν αποσκιρτήσει τις τελευταίες ημέρες και το κλίμα εναντίον της κυβέρνησης είναι δυσμενές.

Μετά το ξεκίνημα της συνεδρίασης, βουλευτές της αντιπολίτευσης φώναζαν «ντροπή» και «επανάσταση» την ώρα που μιλούσαν συμπολιτευόμενοι βουλευτές. Με τη σειρά τους, οι βουλευτές που υποστηρίζουν την κυβέρνηση γιούχαραν τους αντιπολιτευόμενους βουλευτές την ώρα των δικών τους εισηγήσεων.

Ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας περιφρουρούν το κτίριο του Κοινοβουλίου στο Κίεβο, όπου έχει μεταφερθεί την Τρίτη το επίκεντρο των διαδηλώσεων εναντίον της απότομης απομάκρυνσης της χώρας από την ΕΕ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ρόι Κιν: «Έπινα πάρα πολύ όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ – Ήταν ντροπή»

Ο Ρόι Κιν μίλησε για τη περίοδο που βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις κακές συνήθειες που είχε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024