Συναντήσεις του Επιτρόπου Μπαρνιέ με τους Κ.Χατζηδάκη – Γ.Στουρνάρα
Οι δημόσιες συμβάσεις, η εξυγίανση των τραπεζών, αλλά και οι κρατικές ενισχύσεις βρέθηκαν σήμερα, Πέμπτη, στο επίκεντρο των συναντήσεων του αρμόδιου Ευρωπαίου Επίτροπου για την Εσωτερική Αγορά και τις Υπηρεσίες Μισέλ Μπαρνιέ με τους υπουργούς Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη και Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.
Οι δημόσιες συμβάσεις, η εξυγίανση των τραπεζών, αλλά και οι κρατικές ενισχύσεις βρέθηκαν σήμερα, Πέμπτη, στο επίκεντρο των συναντήσεων του αρμόδιου Ευρωπαίου Επίτροπου για την Εσωτερική Αγορά και τις Υπηρεσίες κ. Μισέλ Μπαρνιέ με τους υπουργούς Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη και Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.
Στην συνάντηση του Γάλλου Επιτρόπου με τον κ. Χατζηδάκη εξετάσθηκαν οι προτεραιότητες της ελληνικής προεδρίας κατά το πρώτο εξάμηνο του 2014, η πορεία των διαρθρωτικών αλλαγών και η πολιτική για τις δημόσιες συμβάσεις.
Ειδικότερη αναφορά έγινε στο σύστημα ηλεκτρονικών προμηθειών που εφαρμόζεται ήδη, στην Ενιαία Αρχή Προμηθειών και στο νέο πλαίσιο για τις δημόσιες συμβάσεις.
Ο υπουργός Οικονομικών συζήτησε με τον Ευρωπαίο Επίτροπο ζητήματα σχετικά με την εξέλιξη του προγράμματος σταθεροποίησης της οικονομίας, αλλά και θέματα σχετικά με την αναδιάρθρωση των ελληνικών τραπεζών και τις πρωτοβουλίες που έχει λάβει η Κυβέρνηση για την εξομάλυνση των συνθηκών παροχής ρευστότητας στην οικονομία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στο… εδώλιο η Google με αντιμονοπωλιακή αγωγή
- Μελάνια Τραμπ: Οργανώνει ιδιωτική προβολή στον Λευκό Οίκο για ντοκιμαντέρ με τη ζωή της
- Νταβός: Η επιστροφή σε έναν κόσμο που αλλάζει – Απολογισμός του Politico
- Η μητέρα της 16χρονης Λόρα «σπάει» τη σιωπή της – «Είσαι η ζωή μας, δώσε μας ένα σημάδι ότι είσαι καλά»
- Mercosur: Η ηγεσία της ΕΕ πιέζει για την εφαρμογή της συμφωνίας, που έχει παραπεμφθεί στο Ευρωδικαστήριο
- Εξαφάνιση 16χρονης Λόρας: Πήγε με δεύτερο ταξί στην Ομόνοια και έφυγε για τη Γερμανία;

