Δεν έχουν προσκομίσει δικαιολογητικά στις εφορίες 54.256 φορολογούμενοι
Στους 54.256 ανέρχονται οι φορολογούμενοι που δεν έχουν προσκομίσει δικαιολογητικά στις εφορίες και η εκκαθάριση των δηλώσεών τους παραμένει σε εκκρεμότητα. Αν και η διορία που είχε δώσει το υπουργείο Οικονομικών σε 363.104 φορολογουμένους προκειμένου να προσκομίσουν τα δικαιολογητικά τους στις εφορίες για να ολοκληρωθεί η εκκαθάριση των δηλώσεων τους έχει από καιρού εκπνεύσει περίπου 54.256 συνεχίζουν να αγνοούν το κάλεσμα της εφορίας για τον έλεγχο των δικαιολογητικών των δηλώσεών τους.
Στους 54.256 ανέρχονται οι φορολογούμενοι που δεν έχουν προσκομίσει δικαιολογητικά στις εφορίες και η εκκαθάριση των δηλώσεών τους παραμένει σε εκκρεμότητα.
Αν και η διορία που είχε δώσει το υπουργείο Οικονομικών σε 363.104 φορολογουμένους προκειμένου να προσκομίσουν τα δικαιολογητικά τους στις εφορίες για να ολοκληρωθεί η εκκαθάριση των δηλώσεων τους έχει από καιρού εκπνεύσει περίπου 54.256 συνεχίζουν να αγνοούν το κάλεσμα της εφορίας για τον έλεγχο των δικαιολογητικών των δηλώσεών τους.
Σημειώνεται πως από τους φορολογούμενους που ειδοποιήθηκαν μέσω του Taxisnet ότι για να ολοκληρωθεί η εκκαθάριση της δήλωσης τους πρέπει να προσκομίσουν ή να αποστείλουν ταχυδρομικά τα απαιτούμενα πρωτότυπα δικαιολογητικά στην αρμόδια ΔΟΥ, έχουν μέχρι σήμερα προσέλθει στις εφορίες 308.848 φορολογούμενοι.
Εκκρεμεί ακόμη η εκκαθάριση 9.884 δηλώσεων τα παραστατικά των οποίων έχουν ήδη ελεγχθεί, ενώ περίπου 11.443 δηλώσεις βρίσκονται στις εφορίες και παραμένουν υπό επεξεργασία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιράν: Τα αραβικά βασίλεια του Κόλπου απειλούν να ανταποδώσουν τα πλήγματα που δέχτηκαν
- Ιράν: Επιστολή στον ΟΗΕ για την «εγκληματική πράξη» ΗΠΑ και Ισραήλ κατά του ανώτατου ηγέτη
- Ιράν: «Η πόρτα της διπλωματίας παραμένει ανοικτή», λέει ο ΥΠΕΞ του Ομάν
- Ιράν: Τουλάχιστον 17 νεκροί στο Πακιστάν σε διαδηλώσεις για τη δολοφονία του Αλί Χαμενεΐ
- Ιράν: Ο Τραμπ προετοιμάζει τους Αμερικανούς για «πιθανόν και άλλες απώλειες» – «Ετσι είναι τα πράγματα»
- Κύπρος: H βρετανική βάση στο Ακρωτήρι «χτυπήθηκε από drone» – Σε «κατάσταση υψηλού συναγερμού»
