Ομάδα νεαρών επιχείρησε να επιτεθεί στον Αλ.Κούγια στην Πάτρα
Μικρής έκτασης επεισόδια προκλήθηκαν λίγο πριν από τις 17:00 το απόγευμα στο κέντρο της Πάτρας. Περισσότερα από 30 άτομα είχαν συγκεντρωθεί έξω από το Επιμελητήριο, όπου επρόκειτο να δώσει συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή, Αλέξης Κούγιας. Οι συγκεντρωμένοι φώναζαν συνθήματα, ζητώντας να φύγει ο Αλ.Κούγιας από την ΠΑΕ και επιχείρησαν να του επιτεθούν.
Μικρής έκτασης επεισόδια προκλήθηκαν λίγο πριν από τις 17:00 το απόγευμα στο κέντρο της Πάτρας.
Περισσότερα από 30 άτομα είχαν συγκεντρωθεί έξω από το Επιμελητήριο, όπου επρόκειτο να δώσει συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή, Αλέξης Κούγιας.
Οι συγκεντρωμένοι πετούσαν φέιγ – βολάν, με τα οποία ζητούσαν να φύγει ο Αλέξης Κούγιας από την ΠΑΕ, ενώ όταν είδαν τον Αλέξη Κούγια να βγαίνει από το Επιμελητήριο, επιχείρησαν να του επιτεθούν.
Στο σημείο έφθασαν δυνάμεις της αστυνομίας που απομάκρυναν τους νεαρούς. Στην συνέχεια ξεκίνησε η συνέντευξη τύπου του Αλέξη Κούγια, ενώ έξω από το Επιμελητήριο παρέμεναν δυνάμεις των ΜΑΤ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κούβα: «Ο Μάρκο Ρούμπιο επιβλέπει προσωπικά τον λιμό ενός ολόκληρου έθνους»
- Ισημερινός: Συνέλαβαν με τα εσώρουχα τον δήμαρχο της Γουαγιακίλ, σφοδρό αντίπαλο του προέδρου Νομπόα
- Δίκη υποκλοπών: Έθεσαν σε κίνδυνο τη Δημοκρατία οι πράξεις Ντίλιαν, Χάμου, Μπίτζιου, Λαβράνου, τόνισε ο Λιανός
- Κολομβία: Ο πρόεδρος Πέτρο λέει ότι γλίτωσε από απόπειρα δολοφονίας
- ΠΟΥ: Οι μισοί από τους 94 και πλέον εκατ. ανθρώπους με καταρράκτη δεν έχουν πρόσβαση σε επέμβαση
- Ιράν: Ο Αραγκτσί λέει πως έχει δώσει εντολή για σχέδιο που θα διασφαλίζει την μη ανάπτυξη πυρηνικών όπλων [βίντεο]
