Σειρά συναντήσεων με εκπροσώπους των ευρωπαϊκών θεσμών θα έχουν αύριο, Τρίτη, στις Βρυξέλλες, ο πρόεδρος του ΣΕΒ Δ.Δασκαλόπουλος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται επαφές με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν βαν Ρομπάι, την Ελληνίδα επίτροπο Μαρία Δαμανάκη, με Έλληνες ευρωβουλευτές και με τον γενικό διευθυντή της BUSINESSEUROPE, (Οργάνωση των Εργοδοτικών και Επιχειρηματικών Συνδέσμων της Ευρώπης) Μάρκους Μπεγερ.

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με τις συναντήσεις με την Βίβιαν Ρέντινγκ, αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αρμόδια μεταξύ άλλων για τo Μέλλον της Ευρώπης και με την Κόνι Χιντγκάρντ, επίτροπο αρμόδια για τη Δράση για το Κλίμα.

Στις συναντήσεις αυτές η διοίκηση του ΣΕΒ σκοπεύει να παρουσιάσει τις θέσεις της ενόψει της ελληνικής Προεδρίας και να συζητήσει με τους εκπροσώπους των ευρωπαϊκών θεσμών για τα κρίσιμα ζητήματα της ενίσχυσης της αναπτυξιακής προοπτικής στο πλαίσιο της Ευρώπης και της προώθησης μίας βαθύτερης Ευρωπαϊκής Ένωσης με αυξημένη κοινωνική συνοχή που να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των πολιτών της Ευρώπης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ