Στο νοσοκομείο ο βασιλιάς της Ισπανίας Χουάν Κάρλος
Ο βασιλιάς της Ισπανίας Χουάν Κάρλος εισήχθη την Πέμπτη στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε νέα, δεύτερη επέμβαση στο ισχίο σε διάστημα περίπου ενός μήνα. Ο 75χρονος βασιλιάς πρόκειται να υποβληθεί σε επέμβαση για την τοποθέτηση μόνιμης πρόθεσης στο ισχίο, η οποία θα αντικασταστήσει την προσωρινή που του τοποθετήθηκε στις 24 Σεπτεμβρίου.
Ο βασιλιάς της Ισπανίας Χουάν Κάρλος εισήχθη την Πέμπτη στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε νέα, δεύτερη επέμβαση στο ισχίο σε διάστημα περίπου ενός μήνα.
Ο 75χρονος βασιλιάς πρόκειται να υποβληθεί σε επέμβαση για την τοποθέτηση μόνιμης πρόθεσης στο ισχίο, η οποία θα αντικασταστήσει την προσωρινή που του τοποθετήθηκε στις 24 Σεπτεμβρίου.
Οι δύο επεμβάσεις στοχεύουν στη θεραπεία της λοίμωξης που είχε δημιουργηθεί γύρω από την προηγούμενη πρόθεση ισχίου που του είχε τοποθετηθεί.
«Είστε ήδη εδώ, έτοιμοι» είπε αστειευόμενος ο Χουάν Κάρλος στους δημοσιογράφους από το αυτοκίνητο που τον μετέφερε στο νοσοκομείο.
Ο ισπανός βασιλιάς έχει υποβληθεί σε επέμβαση οκτώ φορές τα τελευταία 3,5 χρόνια για προβλήματα όπως ένας καλοήθης όγκος στον πνεύμονα, αλλά και προβλήματα στο πόδι, στο ισχίο και στη μέση.
Οι χειρουργικές επεμβάσεις ενέτειναν την ανησυχία για την υγεία του Χουάν Κάρλος σε μία εποχή κατά την οποία τα Ανάκτορα έχουν εμπλακεί σε σκάνδαλο διαφθοράς με πρωταγωνιστή τον γαμπρό του Ινιάκι Ουρντανγκαρίν.
Το Παλάτι έχει απορρίψει τις φήμες ότι ο Χουάν Κάρλος θα παραιτηθεί του θρόνου υπέρ του 45χρονου γιού του, του πρίγκιπα Φελίπε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Όλα στον αέρα στην Μπαρτσελόνα λόγω οικονομικής αβεβαιότητας
- Χιόνια: Αυξημένα τα επίπεδα τον Ιανουάριο – Στο 19% της συνολικής έκτασης της χώρας
- Ο Αντρέα Μποτσέλι και η Μαράια Κάρεϊ στην Τελετή Εναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων Μιλάνο – Κορτίνα
- Συντάξεις Φεβρουαρίου: Πότε ξεκινούν οι πληρωμές στους δικαιούχους
- Τεταμένη η κατάσταση στη Μινεάπολη – Νέο επεισόδιο με πυροβολισμούς από πράκτορα του ICE
- Μέση Ανατολή: Τα αραβικά κράτη σιωπούν για την αναταραχή στο Ιράν – Τι φοβούνται


