Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάτησε Βουκουρέστι η εθνική για την πρόκριση

Πάτησε Βουκουρέστι η εθνική για την πρόκριση

Στην πρωτεύουσα της Ρουμανίας βρίσκεται από το μεσημέρι η Εθνική ομάδα της Ελλάδας, που αύριο, Τρίτη, καλείται να υπερασπιστεί το 3-1 από την αναμέτρηση του «Γ. Καραϊσκάκης» και να κατακτήσει την τρίτη πρόκριση στην ιστορία της σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου. Διαβάστε τι καιρό αντιμετώπισε η ελληνική αποστολή, τι υποδοχής έτυχαν οι διεθνείς και τι έκανε ο Κατσουράνης που ακολούθησε την ομάδα παρά την τιμωρία του...

Στην πρωτεύουσα της Ρουμανίας βρίσκεται από το μεσημέρι η Εθνική ομάδα της Ελλάδας, που αύριο, Τρίτη, καλείται να υπερασπιστεί το 3-1 από την αναμέτρηση του «Γ. Καραϊσκάκης» και να κατακτήσει την τρίτη πρόκριση στην ιστορία της σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ύστερα από μια άνετη και σύντομη πτήση, διάρκειας περίπου 70 λεπτών, η ελληνική αποστολή προσγειώθηκε στο Βουκουρέστι. Εδώ συνάντησε έναν συννεφιασμένο ουρανό και τη θερμοκρασία να αγγίζει τους 12 βαθμούς Κελσίου, ενώ σύμφωνα με την πρόβλεψη της μετεωρολογικής υπηρεσίας, αύριο το βράδυ το κρύο θα είναι τσουχτερό, καθώς την ώρα του αγώνα η θερμοκρασία αναμένεται πλησίον των 5 βαθμών.

Το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος είναι εκείνο της συγκρατημένης αισιοδοξίας. Η διάθεση είναι θετική, απόρροια και του σκορ από το πρώτο παιχνίδι, χωρίς βεβαίως οι ποδοσφαιριστές να παραγνωρίζουν το βαθμό δυσκολίας και τα «προβλήματα» που αναμένεται να τους βάλουν αύριο οι Ρουμάνοι.

Τα πειράγματα μεταξύ των διεθνών ήταν συνεχή, ενώ την αποστολή ακολούθησε και ο Κώστας Κατσουράνης για ψυχολογικούς λόγους, αφού ο αμυντικός μέσος του ΠΑΟΚ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής λόγω τιμωρίας (κίτρινες κάρτες).

Οι Έλληνες ποδοσφαιριστές δεν χάλασαν το χατίρι σε κανέναν από τους φιλάθλους που τους ζήτησαν φωτογραφία, τόσο στο αεροδρόμιο της Αθήνας όσο και στο Βουκουρέστι, όπου τους ανέμενε μία παρέα δέκα Ελλήνων με τα παιδιά τους, οι οποίοι ξεκίνησαν χθες από την Κατερίνη για τον αγώνα.

Τα εισιτήρια του αγώνα στη χωρητικότητας περίπου 55.000 θέσεων «Νάσιοναλ Αρένα» έχουν ήδη εξαντληθεί πριν από τον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων, με τους Έλληνες φιλάθλους που έχουν εξασφαλίσει εισιτήριο μέσω της ΕΠΟ να ανέρχονται σε 1.700. Θεωρείται πάντως σίγουρο ότι ανάμεσα στους Ρουμάνους οπαδούς θα «παρεισφρύσουν» αρκετοί από τους χιλιάδες Έλληνες φοιτητές που σπουδάζουν στη Ρουμανία.

Η τελευταία προπόνηση της Εθνικής πριν τον αυριανό αγώνα θα ξεκινήσει στις 18:00, στο γήπεδο τέλεσης της αναμέτρησης, ενώ λίγο νωρίτερα (17:15) ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας, Φερνάντο Σάντος, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου.

Η επιστροφή στην Αθήνα είναι προγραμματισμένη για το βράδυ της Τρίτης μετά το παιχνίδι με τη Ρουμανία που ξεκινάει στις 9 μ.μ.

Δείτε στιγμιότυπα από την αναχώρηση της εθνικής:



Video streaming by Ustream

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024