Ράλλυ Μ. Βρετανίας 2013: Με νίκη του S. Ogier έπεσε η αυλαία της χρονιάς
Με νίκη στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς συνδύασε ο S. Ogier τον πρώτο του παγκόσμιο τίτλο στο WRC. Στο βάθρο ανέβηκαν οι J. M. Latvala και T. Neuville.
Την πρώτη του νίκη στο Ράλλυ Μ. Βρετανίας, τον τελευταίο αγώνα της φετινής χρονιάς, πήρε ο Sebastien Ogier. O Γάλλος, με VW Polo R, πήρε τα ηνία του αγώνα από την πρώτη ημέρα και διατηρήθηκε στην κορυφή.
Ο νικητής του συγκεριμένου Ράλλυ τις χρονιές 2011 και 2012, Jari Matti Latvala, αν και έκανε την επίθεσή του στον team mate του, έμεινε στη δεύτερη θέση, σχεδόν 22 δευτερόλεπτα πιο πίσω. Ο Φινλανδός ήταν διψασμένος για τη νίκη, αλλά στις γλιστερές Ειδικές Διαδρομές της βόρειας Ουαλίας δεν είχε όσο καλή αίσθηση εμπιστοσύνης θα ήθελε στο αυτοκίνητό του.
Ο Thierry Neuville ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου. Ο Βέλγος, με Ford Fiesta RS κατέκτησε τη δεύτερη θέση στη βαθμολογία των οδηγών. «Είμαι απόλυτα ικανοποιημενος, αφού στην αρχή της χρονιάς, με ένα άγνωστο για εμένα αυτοκίνητο, δεν φανταζόμουν ότι θα φτάσω ως εδώ», δήλωσε.
Ράλλυ Μ. Βρετανίας 2013: Η τελική κατάταξη του αγώνα
Οδηγός Αυτοκίνητο Χρόνος
| 1. Sebastien Ogier | VW Polo R | 3.03:36.7 |
| 2. Jari-Matti Latvala | VW Polo R | +21.8 |
| 3. Thierry Neuville | Ford Fiesta RS | +1:24.5 |
| 4. Mads Ostberg | Ford Fiesta RS | +1:48.2 |
| 5. Andreas Mikkelsen | VW Polo R | +2:03.4 |
| 6. Martin Prokop | Ford Fiesta RS | +7:37.5 |
| 7. Dani Sordo | Citroen DS3 | +8:27.9 |
| 8. Elfyn Evans | Ford Fiesta R5 | +11:13.1 |
| 9. Jari Ketomaa | Ford Fiesta R5 | +12:16.2 |
| 10. Mark Higgins | Ford Fiesta R5 | +13:21.0 |
auto.in.gr
- Νέα Ιωνία: Χειροπέδες σε οικιακή βοηθό που έκλεβε κοσμήματα από σπίτι ηλικιωμένων
- Γιατί σιώπησε ο Λανουά στη ΓΣ της ΕΠΟ
- Πράξη ανθρωπιάς από τους αγρότες: Ζήτησαν συγγνώμη με κουλούρια σε διερχόμενους οδηγούς στην Κομοτηνή
- MyHealthApp Launches: Full Digital Health Records in One App
- Ο Ετό απέκλεισε τον Αμπουμπακάρ για να μην του σπάσει το ρεκόρ
- Διαμαρτυρία αγροτών έξω από γραφεία βουλευτών της ΝΔ στη Λάρισα – Πέταξαν άχυρα