Άνοιξε η εφαρμογή στο Taxisnet για το φόρο πολυτελείας
Σε λειτουργία τέθηκε η εφαρμογή του Taxisnet για την εφάπαξ πληρωμή του φόρου πολυτελείας. Όσοι διαθέτουν αυτοκίνητο από 1.929 κυβικά και άνω θα κληθούν να πληρώσουν φόρο από 947 ευρώ έως 5.140 ευρώ. Ο φόρος πολυτελούς διαβίωσης επιβάλλεται, εκτός από τα αυτοκίνητα υψηλού κυβισμού, για αεροσκάφη, ελικόπτερα, ανεμόπτερα και πισίνες.
Σε λειτουργία τέθηκε η εφαρμογή του Taxisnet για την εφάπαξ πληρωμή του φόρου πολυτελείας.
Όσοι διαθέτουν αυτοκίνητο από 1.929 κυβικά και άνω θα κληθούν να πληρώσουν φόρο από 947 ευρώ έως 5.140 ευρώ.
Υπενθυμίζεται ότι οι υπόχρεοι θα κληθούν να πληρώσουν το φόρο πολυτελείας εφάπαξ, καθώς απορρίφθηκε από το υπουργείο Οικονομικών το ενδεχόμενο εξόφλησης του φόρου σε τρεις μηνιαίες δόσεις.
Σημειώνεται ότι ο φόρος πολυτελούς διαβίωσης επιβάλλεται στα ποσά της ετήσιας αντικειμενικής δαπάνης, όπως αυτά έχουν προσαρμοστεί μετά τις μειώσεις και απαλλαγές που προβλέπονται από τον ν. 2238/1994 και κατά την αναλογία των μηνών που τα επιβατικά αυτοκίνητα ιδιωτικής χρήσης, αεροσκάφη, ελικόπτερα, ανεμόπτερα και πισίνες ήταν στην κυριότητα ή κατοχή των φορολογουμένων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Κατηγορώ τον Ντόναλντ Τραμπ»: Στο νοσοκομείο ο Πιρς Μόργκαν μετά από πτώση – Υποβλήθηκε σε αντικατάσταση ισχίου
- Έρχονται ακραία καιρικά φαινόμενα – Συνεδριάζει το πρωί η Επιτροπή Εκτίμησης Κινδύνου στην Πολιτική Προστασία
- Γροιλανδία: Η Δανία ζητά από το ΝΑΤΟ να ξεκινήσει αποστολή για την ενίσχυση της άμυνάς της
- Για πρώτη φορά, η μητέρα του Μπεν αποκαλύπτει τι πιστεύει ότι συνέβη στην Κω
- ΣΥΡΙΖΑ: Απουσία πολιτικής βούλησης για την ουσιαστική στήριξη του αγροτικού κόσμου
- Ο Μπόρις Βόιτσιτς έλαβε από το Eurogroup το χρίσμα του αντιπροέδρου της ΕΚΤ
