Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δωρεάν οι ωραιότερες ταινίες μόδας στο Fashion on Screen

Δωρεάν οι ωραιότερες ταινίες μόδας στο Fashion on Screen

Ένα τετραήμερο προβολών σπάνιων (και όχι μόνο) ταινιών μόδας οργανώνει το Fashion Workshop by Vicky Kaya σε συνεργασία με το Marie Claire. Μην το χάσετε.

Λουκία Λυκίδη

Ένα τετραήμερο (13-16/11) ταινιών μόδας οργανώνει το Fashion Workshop by Vicky Kaya σε συνεργασία με το Marie Claire. Μην το χάσετε.
Για ένα τετραήμερο οι fashionistas θα δουν τα όνειρα που κάνουν όταν ξεφυλλίζουν τα αγαπημένα τους περιοδικά μόδας να ζωντανεύουν. Το Fashion Workshop by Vicky Kaya και το Marie Claire παρουσιάζουν το Fashion On Screen ένα τετραήμερο προβολών με ντοκιμαντέρ για πρόσωπα-θρύλους στον κόσμο της μόδας όπως η Νταιάνα Βρίλαντ, ο Ιβ Σεν Λοράν, ο Χέλμουτ Νιούτον, η Άνι Λίμποβιτς και η Βίβιεν Γουέστγουντ αλλά και φιλμ που έμειναν στην ιστορία του στιλ όπως η Ιουλιέτα των Πνευμάτων και το Sunset Boulevard.
Curator ο ταλαντούχος σχεδιαστής, fashion editor, blogger και φωτογράφος Filep Motwary ο οποίος ζήτησε την συνδρομή της σημαντικής στον κόσμο της μόδας fashion persona και ιδρύτριας του avant garde φεστιβάλ Α Shaded View on Fashion Film (www.asvoff) Diane Pernet η οποία παραχώρησε οχτώ βραβευμένες ταινίες από όλες τις κατηγορίες του φεστιβάλ της.
H πρώτη μέρα ξεκινά με το μικρού μήκους ντοκιμαντέρ White Drama: Comme des Garcons, την ταινία The Hunger με την Catherine Deneuve και τον David Bowie αλλά και μια επιλογή- μοντάζ σημαντικών στιγμών από την ιστορία του σύγχρονου κινηματογράφου από το τον Filep Motwary.
Οι προβολές θα γίνουν στην ανακαινισμένη αίθουσα προβολών του Nixon. Αγησιλάου 61Β, Κεραμεικός. Η είσοδος είναι ελεύθερη αλλά ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος.
Κλείστε δωρεάν εισιτήρια ΕΔΩ.
Διαβάστε αναλυτικά το πρόγραμμα του τετραημέρου EΔΩ.

woman.in.gr

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος: Κρίσιμη «μάχη» στον Πειραιά, με «φόντο» το Final-4!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την πανίσχυρη και αήττητη Φερεντσβάρος, την οποία υποδέχεται στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, για την κρίσιμη 4η αγωνιστική των προημιτελικών ομίλων του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024