Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανατροπή και τριάρα για τον Εργοτέλη επί του Πανθρακικού

Ανατροπή και τριάρα για τον Εργοτέλη επί του Πανθρακικού

Στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας ανέβηκε ο Εργοτέλης, επικρατώντας 3-1 του Πανθρακικού στο Ηράκλειο, για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκ. Οι Βερπακόφσκις (45΄), Ρομάνο (60΄) και Διαμαντάκος (90`+1) πέτυχαν τα γκολ των νικητών, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν προηγηθεί με τον Τζάνη στο 11΄.Αγωνίστηκαν, όμως, με παίκτη λιγότερο στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, λόγω αποβολής του Εμπόου στο 28΄.

Στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας ανέβηκε ο Εργοτέλης, επικρατώντας 3-1 του Πανθρακικού στο Ηράκλειο, για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκ.

Οι Βερπακόφσκις (45΄), Ρομάνο (60΄) και Διαμαντάκος (90`+1) πέτυχαν τα γκολ των νικητών, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν προηγηθεί με τον Τζάνη στο 11΄.Αγωνίστηκαν, όμως, με παίκτη λιγότερο στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, λόγω αποβολής του Εμπόου στο 28΄.

Η ομάδα της Κομοτηνής αιφνιδίασε τους γηπεδούχους καθώς προηγήθηκε στην πρώτη της «επίσκεψη» στην περιοχή του Αθανασίου. Σε μια αντεπίθεση ο Κάσες συνδυάστηκε εξαιρετικά με τον Τζάνη και ο τελευταίος έγραψε με δυνατό σουτ το 0-1.

Ο Εργοτέλης άργησε να συνέλθει από το σοκ, έχασε και μια πολύ καλή ευκαιρία στο 26΄ με τον Μπουχαλάκη, όμως είδε την κατάσταση να αντιστρέφεται υπέρ του δύο λεπτά αργότερα. Στο 28΄ ο Εμπόου αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη για χτύπημα στον Βερπακόφσκις κι έτσι οι φιλοξενούμενοι έμειναν από πολύ νωρίς με αριθμητικό μειονέκτημα.

Σα να μην έφτανε κι αυτό, ο Πανθρακικός δέχθηκε την ισοφάριση στο χειρότερο δυνατό σημείο. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Βερπακόφσκις από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και τις δυο ομάδες ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Με την έναρξη του β’ ημιχρόνου ο Πανθρακικός έφτασε πολύ κοντά στο γκολ, αλλά το δοκάρι έσωσε τον Εργοτέλη στην προσπάθεια του Ιγκόρ. Και δέκα λεπτά αργότερα (60΄) ολοκληρώθηκε η ανατροπή με τον Ρομάνο να εκμεταλλεύεται τη σέντρα του Ρέντζα και με κεφαλιά να δίνει προβάδισμα στην ομάδα του με 2-1, μόλις τρία λεπτά μετά την είσοδό του στον αγώνα.

Το ματς είχε «τρελό» ρυθμό με αρκετές ευκαιρίες εκατέρωθεν, με τον Διαμαντάκο να διαμορφώνει το τελικό 3-1 στις καθυστερήσεις μετά από ασίστ του Χαντί.

Διαιτητές: Δελφάκης (Αρκαδίας)

Κίτρινες: Σαρρής, Πελέ, Διαμαντάκος – Χρήστου

Κόκκινη: Εμπόου (28΄)

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Πετράκης): Αθανασίου, Κοιλιάρας, Σαρρής, Γιοβάνοβιτς, Ρέντζας, Πελέ, Καρντόσο (46΄ Αναστασάκος), Πελέ, Βερπακόφσκις (78΄ Χαντί), Μπουχαλάκης (57΄ Ρομάνο), Μπαντιμπανγκά, Διαμαντάκος

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Άκης Μάντζιος): Σέρεμετ, Ντιόγκο, Χρήστου, Εμπόου, Παπαγεωργίου, Μπαϊκαρά (82΄ Κατσικοκέρης), Ρομέου, Λαδάκης (65΄ Ζεκίνια), Κάσες, Τζάνης (46΄ Σκλιοπίδης), Ίγκορ

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024