Συζήτηση από αποφοίτους των κορυφαίων πανεπιστημίων για την ελευθερία έκφρασης
Οι Σύλλογοι Αποφοίτων των Πανεπιστημίων Cambridge, Harvard, Oxford, Princeton
και Stanford πραγματοποιούν, την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου, το ετήσιο British Parliamentary Style Debate με θέμα: «Κάποιες φορές, οφείλουμε να περιορίσουμε την ελευθερία έκφρασης και δράσης ώστε να προστατευθεί η Δημοκρατία».
Οι Σύλλογοι Αποφοίτων των Πανεπιστημίων Cambridge, Harvard, Oxford, Princeton και Stanford πραγματοποιούν το ετήσιο British Parliamentary Style Debate με θέμα: «Κάποιες φορές, οφείλουμε να περιορίσουμε την ελευθερία έκφρασης και δράσης ώστε να προστατευθεί η Δημοκρατία».
Οι ομιλητές θα είναι οι καθηγητές Δημήτριος Φλούδας για το Cambridge και Αντώνης Κοκόσης για το Princeton, οι κύριοι Γιάννης Σπυρόπουλος για το Harvard, Μάρκος Καραβίας για την Οξφόρδη και Κωνσταντίνος Τζαύρας για το Stanford.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου στις 7:30μμ στο ACS Arts Center (Αγ.Παρασκευής 29 και Καζαντζάκη).
Το debate θα διεξαχθεί στα ελληνικά και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. Ο χώρος απέχει 200 μέτρα από το σταθμό μετρό της Αγ.Παρασκευής και υπάρχει διαθεσιμότητα δωρεάν στάθμευσης στις εγκαταστάσεις.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πυροβολισμοί κοντά στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας – Εντοπίστηκαν κηλίδες αίματος
- LIVE: Λίβερπουλ – Μπέρνλι
- DeathList 2026: Τζο Μπάιντεν, Τζούντι Ντεντς και Νόαμ Τσόμσκι στη μακάβρια λίστα των «μελλοθάνατων»
- Η Κύπρος αποχαιρέτησε τον Γιώργο Βασιλείου – Τα μηνύματα Χριστοδουλίδη, Γεραπετρίτη και Ακιντζί
- Σε εκτελέσεις διαδηλωτών καλεί ανώτερος κληρικός στο Ιράν – «Είναι υπηρέτες των ΗΠΑ»
- ΟΗΕ: Ο Γκουτέρες προειδοποιεί για τις ισχυρές δυνάμεις που υποσκάπτουν τη διεθνή συνεργασία