Ένα νέο μοντέλο οικονομίας με συμμέτοχους τους καταναλωτές προωθεί η L’ Oreal θέτοντας ως στόχο ώς το 2020 να προσελκύσει ένα δισεκατομμύριο νέους πελάτες μέσω της στρατηγικής παγκοσμιοποίησης της εταιρείας.

Μέρος της στρατηγικής ανάπτυξης του ομίλου είναι η δέσμευσή του να παράγει περισσότερα, αλλά με μικρότερο αντίκτυπο και να διευκολύνει τους καταναλωτές, οι οποίοι βρίσκονται στο επίκεντρο της επιχειρηματικής του δραστηριότητας, ώστε να κάνουν βιώσιμες επιλογές, προσφέροντάς τους βιώσιμα και ταυτόχρονα ελκυστικά προϊόντα.

Για να το επιτύχει αυτό, η L’Oreal δεσμεύεται να βελτιώσει όλα τα σημεία της αλυσίδας αξίας της, από την έρευνα μέχρι τις λειτουργίες, μοιραζόμενη παράλληλα την ανάπτυξή της με τις κοινωνίες που αγγίζει μέσω του «Sharing Beauty With All».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ