«Όχι» άλλα μέτρα θα πει στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ ο Ευ.Βενιζέλος
Με το κείμενο της προγραμματικής συμφωνίας στο οποίο κατέληξε με τον πρωθυπουργό και στο οποίο υπογραμμίζεται ότι δεν θα ληφθούν νέα μέτρα, προσέρχεται στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ ο Ευάγγελος Βενιζέλος.
Με το κείμενο της προγραμματικής συμφωνίας στο οποίο κατέληξε με τον πρωθυπουργό και στο οποίο υπογραμμίζεται ότι δεν θα ληφθούν νέα μέτρα, προσέρχεται στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ ο Ευάγγελος Βενιζέλος.
Η συνεδρίαση έχει προγραμματιστεί για τις 11:30 σήμερα, Πέμπτη.
Ο Ευ.Βενιζέλος πρόκειται να ενημερώσει τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ για το κείμενο της προγραμματικής συμφωνίας, το οποίο ο ίδιος χαρακτήρισε συμφωνία ανάμεσα στην κυβέρνηση και την κοινωνία, καθώς και «το πολιτικό πλαίσιο ενός ολοκληρωμένου Εθνικού Σχεδίου Ανασυγκρότησης».
- Σύμφωνο μεταξύ κυβέρνησης και κοινωνίας η προγραμματική συμφωνία ΝΔ – ΠΑΣΟΚ λέει ο Ευ.Βενιζέλος
- «Όχι» σε οριζόντια νέα μέτρα λέει η προγραμματική συμφωνία ΝΔ – ΠΑΣΟΚ
- Το κείμενο της προγραμματικής συμφωνίας
Την ίδια ώρα, στο ΠΑΣΟΚ φαίνεται ότι υπάρχει κλίμα κατά του υπουργού Οικονομικών Γ.Στουρνάρα. Μιλώντας στον realfm, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος έκανε λόγο για «επικοινωνιακό παιχνίδι» κάποιων στελεχών. Κάλεσε, δε, αυτά τα στελέχη, χωρίς να τα ονομάσει, να αντιμετωπίσουν την προσπάθεια που κάνει η χώρα πιο σοβαρά.
«Σήμερα που βρισκόμαστε και πάλι σε ένα κομβικό σημείο, στο οποίο ακούγεται τον τελευταίο καιρό διάφορα μέτρα πάλι, νέες μειώσεις συντάξεων και μισθών, εγώ νομίζω ότι αυτό που είναι ξεκάθαρο από την κυβέρνηση, τόσο από τον πρωθυπουργό, όσο και από τον αντιπρόεδρο και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ από τα δύο κόμματα είναι ότι δεν πρόκειται να υπάρξουν νέες νομοθετικές παρεμβάσεις», είπε, αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα.
Από το ΠΑΣΟΚ εκδόθηκε και ανακοίνωση, με την οποία διαψεύδονται τα περί παρεμβάσεων στο ασφαλιστικό. «Οι διαρροές που αφορούν στην αύξηση ορίων ηλικίας και σε νέες νομοθετικές παρεμβάσεις για μείωση συντάξεων δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα» επισημαίνεται.
Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι «δημιουργούν μάλιστα εύλογες απορίες για την σκοπιμότητά τους όταν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ καθώς και ο πρωθυπουργός έχουν κάνει δηλώσεις περί του αντιθέτου».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιαπωνία: Η μεγαλύτερη εταιρεία σάλτσας σόγιας αποκτά …γεύση για deals
- Αερομεταφορές: Η κούρσα για την επόμενη γενιά κινητήρων τζετ
- Γροιλανδία: Η ΕΕ σχεδιάζει αντίποινα με δασμούς ύψους 93 δισ. ευρώ στις ΗΠΑ
- Μαρόκο – Σενεγάλη 0-1 παρ. (0-0 κ.δ.): Οι Σενεγαλέζοι στην κορυφή της Αφρικής! (vid)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]
- Ισπανία: Οι πρώτες εκτιμήσεις για τα αίτια του δυστυχήματος με τα τρένα
