Συμφώνησαν ΗΠΑ – Αφγανιστάν στα περισσότερα θέματα που αφορούν την ασφάλεια
Στα περισσότερα θέματα που αφορούν την ασφάλεια συμφώνησαν ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Τζον Κέρι, και ο πρόεδρος του Αφγανιστάν, Χαμίντ Καρζάι, μετά από πολύωρες συνομιλίες που είχαν στην Καμπούλ. Μία σύναξη ηγετών και γηραιότερων θα κληθεί να αποφασίσει για το θέμα της ασυλίας των αμερικανών στρατιωτών.
Στα περισσότερα θέματα που αφορούν την ασφάλεια συμφώνησαν ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Τζον Κέρι, και ο πρόεδρος του Αφγανιστάν, Χαμίντ Καρζάι, μετά από πολύωρες συνομιλίες που είχαν στην Καμπούλ.
Μία σύναξη ηγετών και γηραιότερων θα κληθεί να αποφασίσει για το θέμα της ασυλίας των αμερικανών στρατιωτών.
Η συμφωνία θα ορίζει τον αριθμό των αμερικανών στρατιωτών που θα παραμείνουν στο Αφγανιστάν μετά το 2014, οπότε αναμένεται να αποχωρήσουν τα περισσότερα ξένα στρατεύματα.
Αμερικανοί αξιωματούχοι έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να υπάρξει συμφωνία μέχρι το τέλος του μήνα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΠΟΥ: Περισσότεροι από 60 νεκροί εξαιτίας πλήγματος σε κέντρο υγείας στο Νταρφούρ του Σουδάν
- Το Ιράν υποστηρίζει ότι «καμία περιοχή δεν είναι ασφαλής» – Θα συνεχίσουμε να χτυπάμε τους εχθρούς μας λέει ο Νετανιάχου
- Σαρωτική η Έβερτον με Τσέλσι (3-0), βαθμός «ανάσα» για τη Λιντς με Μπρέντφορντ (0-0)
- Γιορτή σήμερα 22 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 22.03.2026]
- Ντουπλάντις: «Ο Καραλής με πίεσε πολύ, απολαμβάνω να αγωνίζομαι εναντίον του» (vid)

