Ξεκίνησε η αποστολή των εκκαθαριστικών ΦΑΠ 2013
Στην αποστολή 500.000 εκκαθαριστικών ΦΑΠ 2013 προχώρησε η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων. Τα ειδοποιητήρια απεστάλησαν σε ιδιοκτήτες με ακίνητη περιουσία αντικειμενικής αξίας άνω των 200.000 ευρώ. Όποιος διαπιστώσει ότι ορισμένα από τα στοιχεία των ακινήτων δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, έχει το δικαίωμα να υποβάλλει τροποποιητική δήλωση στοιχείων ακινήτων μέσω του Taxisnet.
Στην αποστολή 500.000 εκκαθαριστικών ΦΑΠ 2013 προχώρησε η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων. Τα ειδοποιητήρια απεστάλησαν σε ιδιοκτήτες με ακίνητη περιουσία αντικειμενικής αξίας άνω των 200.000 ευρώ.
Ο Φόρος Ακίνητης Περιουσίας του 2013 θα πληρωθεί σε 4 μηνιαίες δόσεις και η πρώτη δόση θα πρέπει να καταβληθεί το αργότερο έως και τις 30 Οκτωβρίου.
Παραλλήλως, από την στιγμή που ο φορολογούμενος θα παραλαμβάνει το εκκαθαριστικό ΦΑΠ θα έχει στην διάθεσή του τέσσερις μήνες προκειμένου να προχωρήσει στην διόρθωση των λαθών.
Εφ όσον διαπιστώνει ότι ορισμένα από τα στοιχεία των ακινήτων, όπως αποτυπώνονται στο εκκαθαριστικό του ΦΑΠ δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα έχει το δικαίωμα να υποβάλλει τροποποιητική δήλωση στοιχείων ακινήτων για το οικείο έτος μέσω του Taxisnet.
Στην τροποποιητική δήλωση που θα υποβάλει θα πρέπει στο πεδίο «σημειώσεις φορολογουμένου» να αναγράφει τον λόγο για τον οποίο μεταβάλλεται η περιουσιακή του κατάσταση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Λίβανος: Τουλάχιστον 9 οι νεκροί από την κατάρρευση του κτιρίου στην Τρίπολη
- Ιαπωνία: Ο Τραμπ εύχεται στην Τακαΐτσι «μεγάλη επιτυχία στην εφαρμογή του συντηρητικού προγράμματός» της
- Σουδάν: Τρεις πολύνεκρες επιθέσεις εναντίον κέντρων υγείας μέσα σε μια εβδομάδα στο Κορντοφάν
- Κολομβία: Τουλάχιστον 13 νεκροί εξαιτίας ασυνήθιστων για αυτήν την εποχή ισχυρών βροχοπτώσεων
- Κούβα: Δύο πολεμικά πλοία με ανθρωπιστική βοήθεια στέλνει το Μεξικό
- Ο Τραμπ διαβεβαιώνει πως θα υποδεχτεί τον Σι Τζινπίνγκ «προς το τέλος της χρονιάς» στον Λευκό Οίκο