Οι μεταρρυθμίσεις στο χρηματοπιστωτικό τομέα στο επίκεντρο της κυπριακής τρόικας
Στις μεταρρυθμίσεις στο χρηματοπιστωτικό τομέα και στην προετοιμασία του προϋπολογισμού για το 2014 θα επικεντρωθεί η τρόικα κατά την επόμενη επίσκεψη της στην Κύπρο. Ο Σάιμον Ο’ Κόνορ, εκπρόσωπος του Επιτρόπου για Οικονομικές και Νομισματικές Υποθέσεις, Όλι Ρεν μιλώντας στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων τόνισε πως το κλιμάκιο της τρόικας θα βρίσκεται ξανά στην Κύπρο στα τέλη Οκτωβρίου ή στις αρχές Νοεμβρίου.
Στις μεταρρυθμίσεις στο χρηματοπιστωτικό τομέα και στην προετοιμασία του προϋπολογισμού για το 2014 θα επικεντρωθεί η τρόικα κατά την επόμενη επίσκεψη της στην Κύπρο.
Ο Σάιμον Ο’ Κόνορ, εκπρόσωπος του Επιτρόπου για Οικονομικές και Νομισματικές Υποθέσεις, Όλι Ρεν μιλώντας στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων τόνισε πως το κλιμάκιο της τρόικας θα βρίσκεται ξανά στην Κύπρο στα τέλη Οκτωβρίου ή στις αρχές Νοεμβρίου.
Σύμφωνα με τον κ. Ο’ Κόνορ, το κλιμάκιο θα επικεντρωθεί στο χρηματοπιστωτικό τομέα και στην προετοιμασία του προϋπολογισμού για το 2014.
O ίδιος σημείωσε ότι πέραν του χρηματοπιστωτικού τομέα και του προϋπολογισμού θα συζητηθούν και οι εν εξελίξει διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις, συμπεριλαμβανομένης της διαδικασίας των ιδιωτικοποιήσεων και του αναπτυξιακού σχεδίου στον τομέα της ενέργειας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Gen Z: Από τα ακριβά ενοίκια στους χαμηλούς μισθούς – Οι 7 λόγοι που την κρατούν πίσω
- Παναγόπουλος: «Με λοιδορούν… Θα μιλήσω δημοσίως τις προσεχείς ημέρες»
- ΠΑΓΝΗ: Γιατί μειώνει στο 50% τις αιμοδοσίες
- Super Bowl LX: Λάνθιμος, εταιρικοί πόλεμοι, AI και το σκάνδαλο Έπσταϊν στο πιο ακριβό prime time
- «Φραπές»: Ποινική δίωξη για απείθεια στην Εξεταστική – Στις 30 Μαρτίου θα κάτσει στο εδώλιο
- Παναθηναϊκός: Απέφυγε τα χειρότερα ο Καλάμπρια, «τρέχει» για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ


