Με τρεις μαχαιριές χτυπήθηκε ο Παύλος Φύσσας
Με τρεις και όχι δύο μαχαιριές χτυπήθηκε ο Παύλος Φύσσας, όπως προκύπτει από το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης. Το θύμα δέχτηκε δύο μαχαιριές στο θώρακα -οι οποίες ήταν θανατηφόρες- και μία στον αριστερό μηρό.
Με τρεις και όχι δύο μαχαιριές χτυπήθηκε ο Παύλος Φύσσας, όπως προκύπτει από το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης.
Όπως μετέδωσε το Mega, σύμφωνα με την ιατροδικαστή Χριστίνα Τσάκωνα, η οποία έκανε τη νεκροτομή, το θύμα δέχτηκε συνολικά τρεις μαχαιριές: δύο στο θώρακα -οι οποίες ήταν θανατηφόρες- και μία στον αριστερό μηρό.
Η μαχαιριά που δέχτηκε το θύμα στον αριστερό μηρό ενδεχομένως και να εξηγεί γιατί -όπως κατέθεσαν αυτόπτες μάρτυρες- ο Παύλος Φύσσας φάνηκε να πέφτει στην αγκαλιά του δολοφόνου του.
Η ιατροδικαστής δεν έχει καταθέσει ακόμη στην ανακρίτρια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γιαννάκος: Επίσκεψη στα τραυματισμένα παιδιά από το ναυάγιο στη Χίο – «Μπράβο» στους υγειονομικούς
- Ο τρόμος πίσω από τα πονταρίσματα
- Ιράν: «Αδιαπραγμάτευτο» το ζήτημα των πυραύλων, λέει η Τεχεράνη – Χωρίς ορατό αποτέλεσμα οι συνομιλίες με ΗΠΑ
- Μητσοτάκης: Προσπάθεια αλλαγής ατζέντας με τη συνταγματική αναθεώρηση – Ζητά «συνεννόηση χωρίς δογματισμούς»
- Στροφή Αριστερά από τον Τσίπρα – Yπομονή για το νέο κόμμα, οργανωτική φόρμα αναζητούν στελέχη κομμάτων
- Το «κουμπί καταστροφής» της Μάντσεστερ Σίτι και ο φόβος των £2,5 δισ.


