Η Συλβί Γκιλέμ επιστρέφει στο ΜΜΑ για σειρά εμφανίσεων
Μία από τις κορυφαίες χορεύτριες όλων των εποχών, η Συλβί Γκιλέμ φοράει ξανά τις πουέντ της, για να επιστρέψει στην Ελλάδα, όπου θα πραγματοποιήσει μία σειρά εμφανίσεων στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, από τις 19 έως τις 30 Δεκεμβρίου.
Μία από τις κορυφαίες χορεύτριες όλων των εποχών, η Συλβί Γκιλέμ φοράει ξανά τις πουέντ της, για να επιστρέψει στην Ελλάδα, όπου θα πραγματοποιήσει μία σειρά εμφανίσεων στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, από τις 19 έως τις 30 Δεκεμβρίου.
Πρόκειται για μία από τις πιο δυναμικές επιστροφές που έγιναν ποτέ στην ιστορία του κλασικού μπαλέτου, καθώς υπόσχεται να χαρίσει στο κοινό μια ανεπανάληπτη, βιωματική σκηνική εμπειρία, σε μια συγκλονιστική συνεύρεση του μέλλοντος με την ιστορία.
Σύμφωνα με τις πρώτες ανακοινώσεις, η σπουδαία χορεύτρια θα παρουσιάσει την κλασική χορογραφία «Μαργαρίτα και Αρμάνδος» με τα εκπληκτικά Μπαλέτα του Τόκιο, και το πιο μοντέρνο έργο «Sacred Monsters» με τον περίφημο Άκραμ Καν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Νέα αιματηρή σύγκρουση στο βόρειο Μάλι: Δεκάδες νεκροί στις συγκρούσεις στρατού και τζιχαντιστών στο Σαχέλ
- Συνελήφθη στη Βρετανία η 46χρονη για τον εμπρησμό στη Marfin
- Ταϊλάνδη: Πώς ξεκίνησε η φονική φωτιά σε παμπ στην Μπανγκόκ- «Μπλοκαρισμένες οι έξοδοι κινδύνου»
- Τι είπε ο προπονητής των Καβαλίερς για το μέλλον του Λεμπρόν Τζέιμς (vid)
- Να οχυρωθεί η δημοκρατία και να ενισχυθεί η Νέα Δημοκρατία δεν είναι ταυτόσημες έννοιες
- Στάχτη το παλιό κτίριο του θεάτρου Μπάντμιντον – Έρευνα για τα αίτια της φωτιάς
- Τρεις νεκροί και πέντε τραυματίες σε επίθεση της Ουκρανίας με drones στην περιφέρεια της Μόσχας
- Λάτσιο για Χάμες Ροντρίγκες μετά τις καλές εμφανίσεις στο Μουντιάλ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442