Πρόβα τζενεράλε για την αξιολόγηση των συστημάτων αποτροπής σύγκρουσης από τον EuroNCAP
O EuroNCAP προχωρά σε δοκιμές που θα καθορίσουν τον τρόπο αξιολόγησης των συστημάτων αποτροπής σύγκρουσης/ατυχήματος, από την επόμενη χρονιά, οπότε και η απόδοση των παραπάνω συστημάτων θα βαθμολογείται ξεχωριστά στις δοκιμές πρόσκρουσης.
Ο EuroNCAP διενεργεί μια σειρά δοκιμών αυτοκινήτων που διαθέτουν στον εξοπλισμό τους συστήματα τα οποία στοχεύουν στην αποτροπή ατυχήματος/σύγκρουσης εν όψει της ένταξης της συγκεκριμένης κατηγορίας στη διαδικασία αξιολόγησης των αυτοκινήτων που περνούν από δοκιμές πρόσκρουσης στην Ευρώπη, από το 2014.
Ο ανεξάρτητος ευρωπαϊκός οργανισμός αξιολογεί την απόδοση των συγκεκριμένων συστημάτων τόσο σε χαμηλές όσο και υψηλές ταχύτητες, ενώ τα πρώτα αποτελέσματα αυτής της πρόβας τζενεράλε για την προσθήκη της συγκεκριμένης κατηγορίας αξιολόγησης στις δοκιμές πρόσκρουσης θα δημοσιοποιηθούν στις 29 Οκτωβρίου 2013.
auto.in.gr
- Η απάντηση του Κλοπ για πιθανή επιστροφή: «Ποτέ μην λες ποτέ»
- Νέα επαγγελματική «σφαλιάρα» για την Νίκολα Πελτζ με φόντο τον πόλεμο των Μπέκαμ – Είναι ενοχλητικό, δεν βλέπεται
- Πώς θα αποζημιωθούν οι πληγέντες από την κακοκαιρία – Η διαδικασία και τα ποσά
- ΠΑΣΟΚ σε κυβέρνηση μετά την αποκάλυψη του in για τις «στημένες» ερωτήσεις στην εξεταστική για υποκλοπές – «Πόση ακόμη δυσωδία…»
- Αγροτικά μπλόκα: το ρήγμα θα παραμείνει
- Απίστευτο ξέσπασμα Λεσόρ: «Σταματήστε να λέτε ψέματα, ούτε εγώ δεν ξέρω πότε θα επιστρέψω»

