Δικάζεται την Παρασκευή ο αστυνομικός πρώην φρουρός του Μπαρμπαρούση
Ελεύθερος αφέθηκε ο 45χρονος αστυνομικός, πρώην φρουρός του βουλευτή Κώστα Μπαρμπαρούση, ο οποίος συνελήφθη το απόγευμα της Τρίτης μετά από έρευνα της Αστυνομίας στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Αγρίνιο. Ο 45χρονος οδηγήθηκε το μεσημέρι στο εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου, με την κατηγορία της παράνομης κατοχής πυρομαχικών και στην συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος, αφού πρώτα ορίστηκε δικάσιμος για την Παρασκευή.
Ελεύθερος αφέθηκε ο 45χρονος αστυνομικός, ο οποίος συνελήφθη το απόγευμα της Τρίτης έπειτα από έρευνα της Αστυνομίας στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Αγρίνιο, όπου μεταξύ άλλων είχαν βρεθεί μια φυσιγγιοθήκη με 17 κυνηγητικά φυσίγγια, τα οποία σύμφωνα με την Αστυνομία ανήκουν στον αστυνομικό.
Ο 45χρονος οδηγήθηκε το μεσημέρι στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου, με την κατηγορία της παράνομης κατοχής πυρομαχικών και στην συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος, αφού πρώτα ορίστηκε δικάσιμος για την Παρασκευή.
Ο 45χρονος αστυνομικός είναι σε κατάσταση διαθεσιμότητας από τον Σεπτέμβριο του 2012, γιατί σύμφωνα με την Αστυνομία συμμετείχε σε επεισόδια που προκάλεσαν μέλη της Χρυσής Αυγής στη λαϊκή αγορά του Μεσολογγίου, στις 8 Σεπτεμβρίου του ίδιου χρόνου.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Super League: Οι διαιτητές της 14ης αγωνιστικής
- Ο ξεχασμένος Ιρλανδός: Ο Μικ Μίνι έθαψε τον εαυτό του ζωντανό για 61 ημέρες αναζητώντας φήμη και χρήμα
- Πόσες ώρες ύπνου χρειαζόμαστε πραγματικά – Αρκούν 8 ώρες;
- Αντίστροφη μέτρηση για το δώρο Χριστουγέννων – Πότε θα πληρωθεί
- Κίνδυνος απάτης με email από το υπουργείο Ανάπτυξης
- Ανισότητα: Ζούμε στην εποχή που μόλις το 0,001% κατέχει τριπλάσιο πλούτο από το φτωχότερο μισό της ανθρωπότητας


