«Νεκρώνουν» τα δικαστήρια λόγω της 48ωρης απεργίας της ΑΔΕΔΥ
Στην 48ωρη πανελλαδική απεργία της ΑΔΕΔΥ, την Τετάρτη και την Πέμπτη, συμμετέχουν και οι δικαστικοί υπάλληλοι, με απόφαση της Ομοσπονδίας Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΔΥΕ).
Στην 48ωρη πανελλαδική απεργία της ΑΔΕΔΥ, την Τετάρτη και την Πέμπτη, συμμετέχουν και οι δικαστικοί υπάλληλοι, με απόφαση της Ομοσπονδίας Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΔΥΕ). Όπως λένε, είναι «αλληλέγγυοι στον αγώνα των καθηγητών, οι οποίοι αντιστέκονται στις βάρβαρες πολιτικές των μνημονίων που οδηγούν στην κατεδάφιση της παιδείας και του δημόσιου σχολείου».
Παράλληλα, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΟΔΥΕ, οι δικαστικοί υπάλληλοι απεργούν για «μισθούς αξιοπρέπειας, ανθρώπινες συνθήκες εργασίας, προσλήψεις προσωπικού, με άμεσο στόχο την εξάντληση του πίνακα επιτυχόντων του 2009, τη μηχανοργάνωση όλων των υπηρεσιών της χώρας και τη στελέχωση με εξειδικευμένο προσωπικό, την ψήφιση της διάταξης του βαθμολογίου και μετά απ’ αυτήν την αποστολή ερωτημάτων για την επιλογή και πλήρωση των θέσεων ευθύνης, την άμεση ρύθμιση του προβλήματος της ταυτόχρονης συνταξιοδότηση από το Ταμείο Νομικών».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Netflix: Αλλάζει το τοπίο στην ψυχαγωγία – Τι σημαίνει η εξαγορά της Warner
- Athens Airport Soars as Luxury Travel Rebounds
- Έχει καταλάβει η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη την εθνική ζημιά που έκανε με την υπόθεση Predator;
- Ρεάλ Σοσιεδάδ: Πρόληψη τραυματισμών με τεχνολογία κβαντικής έμπνευσης
- Πτώση βράχων στη λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου – Κλειστή η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας
- Κείτ Γουίνσλετ: Περπατώντας στο κόκκινο χαλί αγκαλιά με τον γιο της στην πρεμιέρα της ταινίας τους


