Πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις επί τάπητος στη συνάντηση Σαμαρά-Μπαρόζο
Οι πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και θέματα σχετικά με την επικείμενη προεδρία του Συμβουλίου θα συζητηθούν κατά τη διάρκεια της συνάντησης Σαμαρά-Μπαρόζο, αργά το μεσημέρι της Τρίτης. Αρχικά, ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς και θα ακολουθήσει κοινή συνέντευξη Τύπου.
Οι τελευταίες πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα, καθώς και θέματα σχετικά με την επικείμενη ελληνική προεδρία του Συμβουλίου, θα συζητηθούν κατά τη διάρκεια της συνάντησης Σαμαρά-Μπαρόζο, όπως δήλωσε από την έδρα της Κομισιόν η εκπρόσωπος Πία Αρενκίλντε.
Οι επαφές του πρωθυπουργού στις Βρυξέλλες (την Τρίτη) ξεκινούν με τη συνάντηση που θα έχει στις 12 το μεσημέρι με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς.
Θα ακολουθήσει κοινή συνέντευξη Τύπου στις 12:30 (ώρα Ελλάδας).
Στη συνέχεια, ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στην έδρα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, προκειμένου να συναντήσει τον Ζοζέ Μπαρόζο.
Σύμφωνα με την εκπρόσωπο της Επιτροπής, μετά τη συνάντησή τους, οι δύο άνδρες θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 15:45 (ώρα Ελλάδας).
Εξάλλου, σύμφωνα με το εβδομαδιαίο πρόγραμμα του προέδρου της ΕΕ, η συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού με τον Χέρμαν Βαν Ρομπάι έχει προγραμματιστεί για τις 16:00 (ώρα Ελλάδας).
Ο κ. Σαμαράς θα συναντηθεί και με τον επίτροπο Ανταγωνισμού Χ. Αλμούνια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Δεν πάει στο Όσλο για το Νόμπελ η Μαρίνα Κορίνα Ματσάδο – Θα παραλάβει το βραβείο η κόρη της
- Τα Χριστούγεννα ο σκύλος… αποσυντονίζεται – Ποιος ο λόγος;
- Οι αιτίες που ένας σκύλος καταχωνιάζει πράγματα
- Αθήνα Οικονομάκου: «Είναι όλα ψέματα ότι παντρεύομαι τον Μπρούνο»
- Ζάκυνθος: Σήμερα η κηδεία του 2χρονου που κατασπαράχθηκε από το πίτμπουλ
- Στις πύλες του λιμανιού Βόλου οι πρώτοι αγρότες με τα τρακτέρ τους – Δεκάδες καΐκια στη θάλασσα
