Vodafone: Επενδύσεις σε νέες τεχνολογίες στην Ελλάδα
Με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Vodafone Group V. Colao, συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Ο κ. Colao δήλωσε ότι επιβεβαίωσε τις δεσμεύσεις τής εταιρείας στην ελληνική αγορά και ετοιμάζεται για επενδύσεις σε νέες τεχνολογίες.
Ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νότης Μηταράκης, ο οποίος συμμετείχε στη συνάντηση, είπε ότι ο διευθύνων σύμβουλος της Vodafone Group επιβεβαίωσε το επενδυτικό ενδιαφέρον της εταιρείας για την Ελλάδα, μεταδίδει το ΑΠΕ.
«Διαρκώς τους τελευταίους μήνες παίρνουμε θετικότερα μηνύματα από την επενδυτική κοινότητα για τη θέση της Ελλάδας. Κάνουμε μια συγκροτημένη προσπάθεια για να φέρουμε ξένες επενδύσεις στη χώρα μας και ήδη τα πρώτα αποτελέσματα είναι θετικά» πρόσθεσε ο κ. Μηταράκης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γεμάτες με τοξικές στρατιωτικές βάσεις οι ΗΠΑ – Χιλιάδες στρατιωτικοί μολυσμένοι
- Στρατιωτικές δαπάνες: η νέα πραγματικότητα της ΕΕ
- Η Σίλικον Βάλλεϋ πίσω από τα επεκτατικά σχέδια του Τραμπ στη Γροιλανδία;
- Η Richemont «λάμπει» ξανά με εκτόξευση των πωλήσεων από Cartier και Van Cleef
- Οι δυνάμεις ασφαλείας στην Αϊτή διεξάγουν εκστρατεία κατά των συμμοριών και καταστρέφουν κρησφύγετα
- Ο Τραμπ θέλει 1 δισ. δολάρια από κάθε κράτος για να γίνει μέλος στο Συμβούλιο Ειρήνης

